reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

KUPILIŚMY WÓZEK:tak::-D!!! NAVINGTON CADET:-Dz fotelikiem Maxi Cosi!
wozek_gleboko_spacerowy_navington_cadet_maracuja.jpg
Czyli ten pierwszy, o którym w ogóle myślałam. Jesteśmy megaaa zadowoleni, wózek przeszedł nasze oczekiwania wizerunkowe i funkcjonalne! Do tego wpłaciliśmy narazie tylko 200 zł, reszta płatna w styczniu przy odbiorze wózka.Dostaliśmy 10% upustu oraz gratis bajerancką torbę na laptopa (mąż happy:-p):-D.
Nie sądziłam, że wózek ma tyle funkcji, o których myślałam:szok:np. najlżejszy wózek jaki oglądaliśmy i do tego z pompowanymi kołami, megaaa głeboki daszek w spacerówce z okrywanym okienkiem do podglądania dzidzi, 3- stopniowa gondola z rączką do przenoszenia, spacerówka składana na płasko, ukryta moskitiera, 3 letnia gwarancja door to door:-D Wymarzony limonkowy kolor odpuściłam, bo Pani w sklepie słusznie zauważyła, iż w lecie muchy barzdo lgną do tego koloru

reklama
Poli gratuluje zakupu :)
Evo ogladalas ?

tak mysle nad tym spiworkiem
065be27f66c4b3379a0aa8799a9a1587.jpg

pomaranczowy dla chlopaka do czarnego wozka ? nie za razacy ? :sorry:
images

help mi ! :-)

Ostatnia edycja:
Poli gratuluje zakupu :)
Evo ogladalas ?

tak mysle nad tym spiworkiem
065be27f66c4b3379a0aa8799a9a1587.jpg

pomaranczowy dla chlopaka do czarnego wozka ? nie za razacy ? :sorry:
images

help mi ! :-)

pomarańczowy super do czarnego i idealnie dla chłopca:) Absolutnie nie rażący. Albo czerwień?? Mutsy widziałam, ale w porównaniu do Cadeta to zbladł..do tego beznadziejny pałąk- uchwyt dla dziecka w spacerówce. Fajny czarny wózek, mąż mnie namawia by zmienić kolor;)

Kurde no nie wiem, no name spiworki na allegro typu mumia 150-200 zl a Bebe confort 140 zl w promocji bo kolory tylko pomarancz, bez i granat, tylko cholera wie jak ten BC sie sprawdza czy cieplutki :sorry: mialam przy Mai no name z owcza welna i byl fajny nawet :sorry:

POLI czarny cadet bardzo fajnie wyglda :-) ja tam lubie polacznie czarnego i do tego kolorowy kocyk czy kolorowo ubrane dziecie :-) lwestia gustu :-) zaraz pewnie ktos napisze ze czarne smutne i nie dla dziecka :p hihihi

wozek_gleboko_spacerowy_navington_cadet_blackberry.jpg

Ostatnia edycja:
a mnie się czarny podoba...mniej się brudzi i praktyczny jest ale niestety mojego wymarzonego wózka nie ma w tej wersji kolorystycznej. A najbardziej to by mi się podobał czarny z białym środkiem (to do gondoli) bo spacerówka taka byłaby nie praktyczna, więc można by go szarym zastąpić i ożywić kocykiem i dodatkami.

zastanówcie się nad tymi śpiworkami, my naszego używaliśmy tylko jak były wielkie mrozy, może z 5 razy bo mieliśmy tej zimy, a jak urodzimy to już takiej zimy nie będzie:tak:

reklama
Ja przy Mai używałam cały sezon jesien-zima, lepsze to niż kocyk dla mnie było a potem do sanek się przydał :) wiec chce go na bank kwestia koloru tylko :-)

Kasiu ja myślę o przyszłej zimie ;-) bo on jest do spacerówki typowo :-)

Do góry