reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

KUPILIŚMY WÓZEK:tak::-D!!! NAVINGTON CADET:-Dz fotelikiem Maxi Cosi!
wozek_gleboko_spacerowy_navington_cadet_maracuja.jpg
Czyli ten pierwszy, o którym w ogóle myślałam. Jesteśmy megaaa zadowoleni, wózek przeszedł nasze oczekiwania wizerunkowe i funkcjonalne! Do tego wpłaciliśmy narazie tylko 200 zł, reszta płatna w styczniu przy odbiorze wózka.Dostaliśmy 10% upustu oraz gratis bajerancką torbę na laptopa (mąż happy:-p):-D.
Nie sądziłam, że wózek ma tyle funkcji, o których myślałam:szok:np. najlżejszy wózek jaki oglądaliśmy i do tego z pompowanymi kołami, megaaa głeboki daszek w spacerówce z okrywanym okienkiem do podglądania dzidzi, 3- stopniowa gondola z rączką do przenoszenia, spacerówka składana na płasko, ukryta moskitiera, 3 letnia gwarancja door to door:-D Wymarzony limonkowy kolor odpuściłam, bo Pani w sklepie słusznie zauważyła, iż w lecie muchy barzdo lgną do tego koloru

reklama
Poli gratuluje zakupu :)
Evo ogladalas ?

tak mysle nad tym spiworkiem
065be27f66c4b3379a0aa8799a9a1587.jpg

pomaranczowy dla chlopaka do czarnego wozka ? nie za razacy ? :sorry:
images

help mi ! :-)

Ostatnia edycja:
Poli gratuluje zakupu :)
Evo ogladalas ?

tak mysle nad tym spiworkiem
065be27f66c4b3379a0aa8799a9a1587.jpg

pomaranczowy dla chlopaka do czarnego wozka ? nie za razacy ? :sorry:
images

help mi ! :-)

pomarańczowy super do czarnego i idealnie dla chłopca:) Absolutnie nie rażący. Albo czerwień?? Mutsy widziałam, ale w porównaniu do Cadeta to zbladł..do tego beznadziejny pałąk- uchwyt dla dziecka w spacerówce. Fajny czarny wózek, mąż mnie namawia by zmienić kolor;)

Kurde no nie wiem, no name spiworki na allegro typu mumia 150-200 zl a Bebe confort 140 zl w promocji bo kolory tylko pomarancz, bez i granat, tylko cholera wie jak ten BC sie sprawdza czy cieplutki :sorry: mialam przy Mai no name z owcza welna i byl fajny nawet :sorry:

POLI czarny cadet bardzo fajnie wyglda :-) ja tam lubie polacznie czarnego i do tego kolorowy kocyk czy kolorowo ubrane dziecie :-) lwestia gustu :-) zaraz pewnie ktos napisze ze czarne smutne i nie dla dziecka :p hihihi

wozek_gleboko_spacerowy_navington_cadet_blackberry.jpg

Ostatnia edycja:
a mnie się czarny podoba...mniej się brudzi i praktyczny jest ale niestety mojego wymarzonego wózka nie ma w tej wersji kolorystycznej. A najbardziej to by mi się podobał czarny z białym środkiem (to do gondoli) bo spacerówka taka byłaby nie praktyczna, więc można by go szarym zastąpić i ożywić kocykiem i dodatkami.

zastanówcie się nad tymi śpiworkami, my naszego używaliśmy tylko jak były wielkie mrozy, może z 5 razy bo mieliśmy tej zimy, a jak urodzimy to już takiej zimy nie będzie:tak:

reklama
Ja przy Mai używałam cały sezon jesien-zima, lepsze to niż kocyk dla mnie było a potem do sanek się przydał :) wiec chce go na bank kwestia koloru tylko :-)

Kasiu ja myślę o przyszłej zimie ;-) bo on jest do spacerówki typowo :-)

Do góry