reklama
kwasia
Fanka BB :)
myślałam też nad tym kolorem Delti Cat 2 w 1 w mega niskiej cenie 499zł TURKUS (2674146468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest bardziej uniwersalny niż niebieski i bardziej podoba mi się od zielonego...jeszcze się zastanawiam ale coś czuje, że chyba jednak ten turkus wygra
Cortina
myślałam też nad tym kolorem Delti Cat 2 w 1 w mega niskiej cenie 499zł TURKUS (2674146468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest bardziej uniwersalny niż niebieski i bardziej podoba mi się od zielonego...jeszcze się zastanawiam ale coś czuje, że chyba jednak ten turkus wygra
bardzo ladny !
i cena bardzo atrakcyjna ! nie oplaca sie uzywanych wozku kupowac skoro nowe za tyle sa
poli0105
Ja na mieście wczoraj wypatrzyłam pomarańczowo czarny wózek Jane Rider- boskiiii ;-)ale cena kompletu 2700 złA dziś urzekł mnie czarny Mutsy Evo. No i cena ok. 2 tysiaki. Wiecie coś o nim? Jutro jedziemy do hurtowni i liczę, że będzie ten Mutsy i go pooglądam
kwasia
Cortina właśnie między innymi ta cena mnie urzekła a i dobre opinie o wózku tym bardziej mnie do niego przekonały. Do tego ma większą gondole niż inne wózki i dziecko dłużej w nim pojeździ tym bardziej, że ma podnoszone oparcie w gondoli
Wózek zdeklarowali się kupić teściowie ale nie che też ich naciągać na kasę tym bardziej, że remontujemy dom i każdy grosz się liczy a chyba będziemy musieli pożyczyć od nich troszkę na dokończenie bo chcemy się do końca roku wprowadzić...
A ten wózek w pełni zaspokaja moje zapotrzebowanie i gust i jestem w 100% na niego zdecydowana
Wózek zdeklarowali się kupić teściowie ale nie che też ich naciągać na kasę tym bardziej, że remontujemy dom i każdy grosz się liczy a chyba będziemy musieli pożyczyć od nich troszkę na dokończenie bo chcemy się do końca roku wprowadzić...
A ten wózek w pełni zaspokaja moje zapotrzebowanie i gust i jestem w 100% na niego zdecydowana
Cortina
Ja na mieście wczoraj wypatrzyłam pomarańczowo czarny wózek Jane Rider- boskiiii ;-)ale cena kompletu 2700 złA dziś urzekł mnie czarny Mutsy Evo. No i cena ok. 2 tysiaki. Wiecie coś o nim? Jutro jedziemy do hurtowni i liczę, że będzie ten Mutsy i go pooglądam
ja Evo mialam na swojej liscie a odpadl za luzna raczke, mozna nia minimalnie poruszac gora-dol jakbybyla rozklekotana myslalam ze moze egzemplarz felerny ale facet mowil ze one tak maja a glownym jego minuse jest kiepsko zabudowana spacerowka, plytka budka i bardzo drogie akcesoria torba, parasolka, spiworek.
kasiadz
Cortina
mi sie wydaje ze trzeba odpowiedziec sobie na kilka pytan i sytuacja sie rozjasni np.ja chyba też poczekam aż wózek sam mnie wybierze bo już mam łeb 4X4 a dalej jestem w punkcie wyjścia
- duzo jezdzisz autkiem ? potrzebny ci fotelik wpinany w stelaz wozka ?
- bedziesz musiala go targac np na 4p ? tu warto zwrocic uwage na wage pojazdu
- po jakich terenach bedziesz spacerowac ? chodniki kolka moga byc piankowe, las lepiej zainwestowac w pompowane
itd itd
tu jest fajna stronka
..:: BOBO PORADNIK ::.. ► pomaga dobierać WÓZKI DZIECIĘCE
kasiadz
ostatnio sprzedawca w sklepie mówił że piankowe są gorsze szczegulnie w wózkach które nie mają super amortyzacji bo wtedy wóaki są bardzo sztywne.
ja jeszcze zwracałabym uwagę na regulowaną rączkę, czy można położyć dziecko na płasko, czy jest duże buda, okienko w budzie też jest przydatne ale zależy gdzie jest usytuowane bo te z tyłu są bezsensu
ja jeszcze zwracałabym uwagę na regulowaną rączkę, czy można położyć dziecko na płasko, czy jest duże buda, okienko w budzie też jest przydatne ale zależy gdzie jest usytuowane bo te z tyłu są bezsensu
reklama
Cortina
te kola piankowe to jedne drugim nie rowne bo jedne sa cale piankowe a inne z jakims kauczukami, zalezy tez kto po jakim terenie smiga jak komus zalezy na lekkim wozku to tylko kola piankowe-kauczukowe.
trzeba sie zastanowic na jakich funkcjach nam zalezy i z listy faworytow wybrac ten najjjjjjjj
trzeba sie zastanowic na jakich funkcjach nam zalezy i z listy faworytow wybrac ten najjjjjjjj
Podziel się: