jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
no wlasnie apropo cc mowi sie ze jest o wiele gorsza niz sn!!!! przeciez przy sn tna cie tylko tam - 3 szwy, 2 tygodnie i juz po krzyku... a przy cc jest zaszywane pare warstw brzusznych i macica i skora i goi sie to bardzo dlugo wiec jak dla mnie to ja sie ciesze ze moj maluszek wkoncu sie obrocil glowka w dol i bede mogla rodzic sn :")....
jejus czego sie tu bac - tez mialam pare tygodni kiedy sie strasznie balam ze jak to bedzie.... a teraz to chcialabym miec to juz za soba, bo i tak to mnie nie ominie ...
a jeszcze apropo seksu - z tego co czytalam dziala (ale nie zawsze) wtedy kiedy macica jest gotowa na porod a seks ma przyspieszyc tylko dojrzewanie szyjki i skurcze ...
jejus czego sie tu bac - tez mialam pare tygodni kiedy sie strasznie balam ze jak to bedzie.... a teraz to chcialabym miec to juz za soba, bo i tak to mnie nie ominie ...
a jeszcze apropo seksu - z tego co czytalam dziala (ale nie zawsze) wtedy kiedy macica jest gotowa na porod a seks ma przyspieszyc tylko dojrzewanie szyjki i skurcze ...