reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w luxmedzie

Nie wiem jak u nas, bo to jest szpital, od ktorego trzymam się z daleka 🙈 ale też słyszalam opinie, ze czuć róznice w traktowaniu pacjentek.

Ja pokoju nie rozważalam, myślalam o prywatnej położnej, ale nie zdązylam 😅 a że jak sie kolejne przydarzą to już tylko cesarki, to w sumie mi niepotrzebne.

No to mi polozna w sumie nie była potrzebna (miałam) bo czas kiedy faktycznie była ze mną była trwał jakieś 20 minut. W sumie to chciałabym tyle zarobić 😆 w takim czasie. Ale ten pokój po baaaardzo by się przydał bo mieliśmy za kolegę małego wyjca i nigdy wcześniej ani później nie byłam tak zmęczona i niewyspana 😅 pominę już ze jakby moje dziecko miało fajnego ojca to można tam nocować we troje 😉

reklama
jeszcze wracając :D zadzwoniłam jeszcze do tego szpitala 3 ref czy faktycznie tak to działa i czy warto to Pani powiedziała, że teraz naprawdę są dobre warunki, sala porodowa jest jednoosobowa, położna na max dwie rodzące, tu wspomniała, że jak chce się mieć pewność że będzie jedna od początku do końca to można wykupić tą położną komercyjną. No i różnica taka, że poporodowa sala jest 2,3 osobowa. Zastanawia mnie tylko to, że niby w ubezpieczeniu mam wybór czy rodzę cc czy naturalnie, Pani w szpitalu nie wiedziała, ale coś czuję, że zostałoby to zakwestionowane.

Do góry