reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak wyglądamy

Mnie ten watek też sie bardzo podoba :-). Oczywiscie tez sie tu "zamieszczę", ale jak znajdę chwilkę żeby fotki powybarać. Z tym będzie łatwiej, bo już sa na kompie, nie to co ze zdjęciami brzusia było:-D.
Dziwne uczucie, wiedzieć z kim się rozmawia. Wcześniej bylo bardziej anonimowo. Jednak widok buźki dużo zmienia :tak:.

Aha - super fotki dziewczyny:tak:.

reklama
Obiecałam i wstawiam - prawda że szybko ;-):-D. Zdjecia jednak nie było tak łatwo wybrać, wybrałam 2 z urlopu i jedno z balu. Kojarzą mi suie z bardzo milymi chwilami wiec je wstawię. Mam nadzieję że nie za dużo ich :zawstydzona/y:

Na pierwszym jestem z moim ukochanym Marcinkiem
Na drugim sama, bo mąż fotkę robił :-)
Na trzecim zdjęcie z balu - tu mi wyprostowali włosy i wyglądam nieco inaczej i dlatego zamieszczam to zdjęcie :tak:
kreta1fx7.jpg

kreta2bf5.jpg

balfk2.jpg

No i z emocji zapomniała napisać o sobie.
Mam na imie Jolka. W listopadzie skończę 28 lat, a 30 sierpnia będzie nasza 4 rocznica ślubu. Mieszkam w Kielcach (a teraz to w zasadzie pod) i pracuję. Mam nieusłchanego goldenka - Fido, który w czerwcu skończy 2 lata.

Sliczne te wszystkie zdjecia.:eek::-D:-D

Ja mam na imie Ola. Skonczylam Wyzsza Szkole Zarzadzania i Administracji w Opolu o kierunku politologia specjalizacja public relations.Moj chlopak ma na imie Carlos jest portugalczykiem, jestesmy w trakcie wybierania obraczek:-), mamy kota rasy Bombay imie Atilla, musze dodac ze babcia i mama od naszego kota byly mistrzami swiata w prazentacji:cool2:.
To ja i Carlo
ola%20i%20carlo.jpg
pussi.jpg
miny.jpg

A TO WCZORAJSZE LATO

lato.jpg

TO NASZA ATILLA

atilla.jpg

Fajnie razem wyglądacie Ola. Przypominasz mi moję koleżankę z siatkówki - tylko ona Karolinka mam na imię :tak:

Wiesz?kiedys jedna dziewczyna podeszla do mnie i pyta sie mnie jak mam na imie, odpowiedzialam jej, a ona , ze jestem bardzo podobna do jej kolezanki ktora ...........zginela w wypadku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A Karolina to moja bardzo kochana przyjaciolka:happy::happy:
Mrozik ty tez fajna laska jestes, serio, bardzo feminin tzn.: kobieca

zgadzam sie z przedmówczynia:tak: pieknie razem wyglądacie.Ale wiesz co ola ten twój rasowy kicuszek wygląda identycznie jak mój nierasowy:tak: a moze ja o czyms nie wiem:confused: wstawie zdjecia jak bede w domku:tak:

Trochę to dziwne Ola, ale na studiach koleżanka z roku powiedziała mi dokładnie to samo,co tobie ta dziewczyna, jeszcze mi zdjęcie chciała przynieść, ale nie chciałam oglądać. Nie należało to do najlepszych informacji jakie usłyszałam:szok:

reklama
naszezdjecie1zc2.jpg

Witajcie walcze dziś sama żeby wstawić moje zdjęcie, niewiem czy mi wyszło, Mam na imie Edyta i mieszkam w Toruniu, Studiuje właściwie o kończe marketing i zarządzanie, od 29kwietnia 2006 jestem szczęśliwą mężatką a niedługo mam nadzieje mamą.

Do góry