Witam, poszukuje informacji na temat fotelików dla starszych dzieci tyłem do kierunku jazdy czyli pewnie w kategorii 9-25 kg. Jak się zdążyłam zorientować nie ma fotelików tyłem do 36 kg. Znalazłam na szwedzkich stronach nastepujące foteliki które mozna zamówić do Polski:
Britax Max-Way
Axkid Kidzofix
Britax Multi-Tech 2
Maxi Cosi Mobi
Axkid Kidzone
Brio-Zento
No i teraz problem który jest najlepszy? najbezpieczniejszy (cena nie ma znaczenia). Coreczka jest wysoka 3 latka (102 cm 16 kg) i oprócz bezpieczeństwa zależy mi na jej maksymalnym komforcie podczas jazdy no i żeby jak najdłużej mogła jeździć tyłem. Obecnie używamy Besafe iZi Kid X3 ISOfix (0-18 kg) i jesteśmy bradzo zadowoleni, ale młodsza córka zaraz dostanie Besafa w spadku, więc szukamy większego fotelika dla starszej.
Będę wdzięczna za wszelkie porady, pozdrawiam serdecznie
Britax Max-Way
Axkid Kidzofix
Britax Multi-Tech 2
Maxi Cosi Mobi
Axkid Kidzone
Brio-Zento
No i teraz problem który jest najlepszy? najbezpieczniejszy (cena nie ma znaczenia). Coreczka jest wysoka 3 latka (102 cm 16 kg) i oprócz bezpieczeństwa zależy mi na jej maksymalnym komforcie podczas jazdy no i żeby jak najdłużej mogła jeździć tyłem. Obecnie używamy Besafe iZi Kid X3 ISOfix (0-18 kg) i jesteśmy bradzo zadowoleni, ale młodsza córka zaraz dostanie Besafa w spadku, więc szukamy większego fotelika dla starszej.
Będę wdzięczna za wszelkie porady, pozdrawiam serdecznie