kasia.zosia
Moderatorka
Potrzebuje fotelika pasującego do minimum trzech różnych aut. To raczej nie jest problem przesunąć przedni fotel do przodu, nie ma chyba fotelika który wymaga przesunięcia go w taki sposób, że pasażer z przodu się nie zmieści, nie przesadzajmy. Szczególnie, że na tym miejscu rzadko siedzi wielki mężczyzna, bo taki jeżeli już jest, to zazwyczaj prowadzi samochód. Akurat nie bardzo rozumiem sensu tego co tam przeczytałam. Fotelik ma być w aucie stabilnie zamocowany, to tyle jeżeli chodzi o indywidualne potrzeby. Reszta należy do fotelika-testy, bezpieczeństwa, sposób montażu, itp. Swoje oczekiwania wypunktowałam w pierwszym poście.
Rozmaryn chodziło, myśle, o to ze najważniejsze to przymierzyć fotelik do samochodu, tak na odległość ciężko powiedzieć jaki gdzie będzie pasował. Zamówiłas przez internet i możesz zwrócić w razie czego, tez Ok. Ale specjalista w dobrym sklepie wie na co szczególnie zwrócić uwagę, różne nachylenia kanap, fotelikow itp itd.
W wywiadzie z panem z osiem gwiazdek było napisane ze większości dzieci bie przeszkadza jazda tyłem, głównie wtedy jeśli przesiadają się z fotelika grupy zero tez tyłem, troszkę może być inaczej jeśli rodzice próbowali już wozić w 9-18 przodem a potem jednak zmieniają na rwf, ale to tez nie znaczy ze dziecko nie będzie chciało tyłem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom