e-foteliki
doradca ds bezpieczeństwa
Oj tam głowa do góry - dobra stabilność to świetna nowina!
Bezpiecznych podróży!
pozdrawiam
Bezpiecznych podróży!
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam serdecznie prosilabym bardzo o pomoc poniewaz mam fotelik besafe izi sleep niby ono jest do 13 kg ale moje dziecko ma 6mc i 8kg i juz sie nie miesci w tym foteliku strasznie jest jej ciasno a w kurtce to juz jej nie idzie wsadzic Jestem zmuszona do kupienia nowego aby corce bylo wygodnie chcialabym zakupic fotelik w przedziale 9-18kg ale nie wiem czy ona jeszcze nie jest za mala??? Czytajac to forum widze ze najczesciej polecane jest ROMER KING PLUS biore to pod uwage a co sadzicie jeszcze o bebe confort axis oraz romer duo plus ???
tak ogolnie to czym sie rozni king od plus???
pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz :-)
dziekuje czyli na moim miejscu nie kupowalby pan fotelika na wprost do kierunku jazdy???
Jesli zdecyduje sie na taki fotelik przodem do kierunku jazdy to wiem ze romer jest nr 1 a co pan jeszcze sadzi o besafe izi confort x3 ???
to pan na moim miejscu wybralby kinga czy comfort x3 ??? ktory ma pozycje bardziej lezaca???
chciałabym kupic fotelik dla syna, ma 3,5 roku i wazy 15 kg. Myślę nad cybex Solution x ,albo Maxi cosi Rodi-oba maja 4 w testach a różnia sie cena znacznie.W aucie nie mam isofixa czy któryś z powyższych jest lepszy od drugiego?
ok, miałam raczej na myśli lepszy pod wzgledem technicznym i konstrukcyjnym ,ale dzieki za odpowiec, aczkolwiek sama bym na nią wpadła...Oczywiście - lepszy będzie ten, który lepiej będzie pasował do auta.