reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Och i my śpimy razem Mariśka zajmuje większą część łóżka jako etatowa koparko - spycharka. Zasypia wieczorem w systemie: cyc na zmianę z "mama ćytaaaać kumki kacią!" czyli książeczka o żabkach. W dzień "mama pleciaka" i mama krąży w kółko z dzieciem na plecach. A u babci bez uprzedzenia idzie do wózka i mówi "tu pać" i zasypia po 2 minutach bujania. Babcia ma tajemne moce
lagajka to już chyba tylko my dwie i Iza zostałyśmy na placu boju jako karmiące matki
Alicja w dzień też zasypia przy cycku, albo w wózku na spacerze. Moja mama nie chce nawet spróbować jej uśpić jak Ala jest u niej, tylko od razu w wózek i na spacer. Z M do tej pory ladnie usypiała, ale ostatanio nie chce i czeka na mnie wieczorem - ostatanio o 22 przyszlam a Ala siedzi na łóżku i czyta ksiażki
mała mi spi w ciagu dnia tak z godzinkedłuzej nie ale zdaza sie to po godzince zafladam bo jakspi godinke to juz jest długo strasznie przewaznie tak do 40minut wiec w tymczasiemusze zdazyc wszystkoporobic hehe a nieusypiam jej jakjest spiacamowie jeje idzsie połozyc i samaidzie po chwili sprawdzamco robi czasemsamasie bawi cichutko a czasen ja tylko przykrywam bo zasnie odrazu wieczorkiem jestt podobnie mam starszego syna on kładzie sie na piętrówce na górze aolkana dole i mowie dobranoc i wychodze czasem muszeich jeszcze spamietac bospiewaja czyzaszynaja szalec po łózkach alewwiekszosci jaksie kłada terazskorolatoi dałuzj jasnotoi tak o 21 juz spia słodka alemaksdo8smej rana ehh
martolinka
Mama i nie tylko :-)
laura nie da sie tego czytac . dostaje oczoplasu
martolinka
Nie stosujesz interpunkcji , cała wypowiedz to jedno zdanie , przestawiasz literki.
martolinka
łooo matko arabski? To juz lepiej niech zostanie jak jest
lagajka to już chyba tylko my dwie i Iza zostałyśmy na placu boju jako karmiące matki
A ja się zarzekałam że karmic będę do 18-stki
reklama
C
Cleo1981
Gość
a ja to cojuz sie bałam że sama zostanę
w sobote wytrzymał 7 h na noc dostał
w niedziele 3-4 razy
dziś rano i na drzemke która trwa
cycki mi odpadają z bólu...
Podziel się: