agrafka80
Fanka BB :)
witaj powiem tak moja córka ma juz półtora roczku od samego poczatku niebyło u mnie kołysania wozenia w wózku niewiem chustania na rekach do snu czy czegos podobnego odnosząccego sie do usypania dziecka szczerze niemiałamn na to czasu bo mam taz i starsze dziecko i z nim było podobnie zreszta olka urodziła sie ze zlamanym obojczykiem wiec do tego wskazane było kladzenie je a nie noszenie ale tak jakmowie starszego syna tez tak wychowywałam bez jakis tam dodatkowych bujan i powiem ze wiele na tym zystałam jak sie slucha bo jedni rodzice bujali od poczatku do snu czy nosili na rekach az dziecko zasnie i nosza je do tej pory chodz ma juz tez jak moja ola półtora roku ja sobie takiego kołysania niewyobrazam teraz powiem ze juz mam inna metode dzieciaki od maja 2011 roku dostały pietrowe łozko i spia w jednym pokoju brat z siostra oczywiscie mala na dole ma ochronna barierke i jest strasznie zadowolona ze ma swoje duze łozko powiem co wiecej po kompieli wpizamki buziak i kazdy idzie spac do swojego zaciagam rolete i mowie dobranoc i wychodze po jakims czasie przychodze tylko ich przykryc i ot cale moje usypianie
no to nie masz problemu
Ale nie z każdym dzieckiem tak się da - no chyba że jest się gotowym na ignorowanie płaczu i histerii.