agrafka80
Fanka BB :)
A ja chodzę teraz spać z Alą o 20.00, biedna ma taki zatkany nos i tak się rzuca po łóżku, że nawet nie próbuję jej odkładać do łóżeczka, śpi z nami całą noc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dziunka bedziemy mu podawac wode , ew.nad ranem mleko. Moze budzi sie bo chce pic a ja mu mleko ładuje
pathanka myślałam , ze bedziemy miec troche spokoju. Mamy komplet 1, 2 i 4.
Ostatnio troche znowu sie slini wiec moze macie racje
czy wasze maluchy tez nad ranem budza sie z placzem? cholerka nie wiem co mu jest, zaczyna sie wiercic i jeczy, marudzi, placze no i oczywiscie wychodzi z lozka z zamknietymi oczami i z rykiem, od razu chce stac:/ nie wiem czy to normalne...jakbysmy normalnie obdzierali go ze skory
czy wasze maluchy tez nad ranem budza sie z placzem? cholerka nie wiem co mu jest, zaczyna sie wiercic i jeczy, marudzi, placze no i oczywiscie wychodzi z lozka z zamknietymi oczami i z rykiem, od razu chce stac:/ nie wiem czy to normalne...jakbysmy normalnie obdzierali go ze skory