U nas też dziś dobra noc. Mała nie obudziła sie , nie płakała, nie szukała smoczka. Aż było mi dziwnie jak obudził mnie budzik, szok. No i zastanawiam sie nad poduszka dla malej, zauważyłam ze zawsze śpi wtulona głową w kołderkę. Dziś zobacze jaki bedzie efekt
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja mysle ze to tylko jedniodniowy prezencik dla mamusi
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ja mysle ze to tylko jedniodniowy prezencik dla mamusi
to ja mam 97% nocy prezentowych mały obudzi sie w nocy na butle moze ze 3 razy w m-cu jak np zabek mu dokucza albo coś....i od zawsze spi w lozeczku - bez sprzeciwu.
Wczoraj mała poszła spac o 19.30, o 21.00 juz byla wyspana szok. Nie wiem ile czasu sie wiercila, ale wzielam ja do łożka to wyciagala rece do łóżeczka, nie chciala ze mna spac. Wiec wlozylam ja do łóżeczka i tam sobie gadala z lalka, sprawdzala oczka w koncu padła i zasneła. Cała noc spała bez płaczu. No to juz 2 noc taka ładna ;-)
a moje sloneczko zrobilo mi dzis prezent poszlo spac o 20.30 przy butli zjadl wszystko i spal do 6.40 bez zadnego jeku, placzku potem wzielm go do siebie(bez jedzenia) i polezal ze mna do 7.30 potem sie bawil do 8 az jego siostra nie wpalda no i wstalismy:-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a na noc karmisz butla ??a moje sloneczko zrobilo mi dzis prezent poszlo spac o 20.30 przy butli zjadl wszystko i spal do 6.40 bez zadnego jeku, placzku potem wzielm go do siebie(bez jedzenia) i polezal ze mna do 7.30 potem sie bawil do 8 az jego siostra nie wpalda no i wstalismy:-)
asia.lisz
Fanka BB :)
Moja myszka zrobiłą sie wybredna co do jedzenia przed snem.
Zawsze jadła kaszke hipp sypana, ale juz jej chyba zbrzydła. Teraz je hippa - przysmak na dobranoc, ale to tez nie wszystkie smaki! .... ma swoje ulubione
Wszystko oczywisie z łyzeczki, bo zbutli nigdy nie jadla!
Z usypianiem jej nie ma problemu, polozyc sie z nia trzeba poglaskac i spi.... chociaz czasmi czeka az my tez bedziemy isc juz spac, i wariuje do 23.00 i jak my sie polozymy zgasimy swiatlo to dopiero pójdzie spac...
Niesttey od sierpnia sypia z Nami w łózku... :/ nic się nie da z tym zrobic, nie ma mowy o przełożeniu do łózeczka w dzien tez spi na naszym łózku!! Łózeczko stoi dla maskotek
Zawsze jadła kaszke hipp sypana, ale juz jej chyba zbrzydła. Teraz je hippa - przysmak na dobranoc, ale to tez nie wszystkie smaki! .... ma swoje ulubione
Wszystko oczywisie z łyzeczki, bo zbutli nigdy nie jadla!
Z usypianiem jej nie ma problemu, polozyc sie z nia trzeba poglaskac i spi.... chociaz czasmi czeka az my tez bedziemy isc juz spac, i wariuje do 23.00 i jak my sie polozymy zgasimy swiatlo to dopiero pójdzie spac...
Niesttey od sierpnia sypia z Nami w łózku... :/ nic się nie da z tym zrobic, nie ma mowy o przełożeniu do łózeczka w dzien tez spi na naszym łózku!! Łózeczko stoi dla maskotek
tak daje mu z butli bo z lyzeczki to bylo latanie za nim i nie zawsze wszystko zjadal...a na noc karmisz butla ??
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Kasia a jak tam u Was ze spaniem? U mnie dzis standard... '
Podziel się: