reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

U nas też dziś dobra noc. Mała nie obudziła sie , nie płakała, nie szukała smoczka. Aż było mi dziwnie jak obudził mnie budzik, szok. No i zastanawiam sie nad poduszka dla malej, zauważyłam ze zawsze śpi wtulona głową w kołderkę. Dziś zobacze jaki bedzie efekt

reklama
Wczoraj mała poszła spac o 19.30, o 21.00 juz byla wyspana szok. Nie wiem ile czasu sie wiercila, ale wzielam ja do łożka to wyciagala rece do łóżeczka, nie chciala ze mna spac. Wiec wlozylam ja do łóżeczka i tam sobie gadala z lalka, sprawdzala oczka w koncu padła i zasneła. Cała noc spała bez płaczu. No to juz 2 noc taka ładna ;-)

a moje sloneczko zrobilo mi dzis prezent poszlo spac o 20.30 przy butli zjadl wszystko i spal do 6.40 bez zadnego jeku, placzku potem wzielm go do siebie(bez jedzenia) i polezal ze mna do 7.30 potem sie bawil do 8 az jego siostra nie wpalda no i wstalismy:-)

Moja myszka zrobiłą sie wybredna co do jedzenia przed snem.
Zawsze jadła kaszke hipp sypana, ale juz jej chyba zbrzydła. Teraz je hippa - przysmak na dobranoc, ale to tez nie wszystkie smaki! .... ma swoje ulubione :)
Wszystko oczywisie z łyzeczki, bo zbutli nigdy nie jadla!
Z usypianiem jej nie ma problemu, polozyc sie z nia trzeba poglaskac i spi.... chociaz czasmi czeka az my tez bedziemy isc juz spac, i wariuje do 23.00 i jak my sie polozymy zgasimy swiatlo to dopiero pójdzie spac...
Niesttey od sierpnia sypia z Nami w łózku... :/ nic się nie da z tym zrobic, nie ma mowy o przełożeniu do łózeczka :( w dzien tez spi na naszym łózku!! Łózeczko stoi dla maskotek :)

reklama
Do góry