reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

ło jezy, znowu wróciło nocne jęczenie... pierwsze2-3 godziny śpi, a potem pobudki co chwila i jęczenie. Nie wiem czy to zęby bo nic tam nie widzę, żeby szło, ale znowu jestem cała obolała od gimnastykowania się z cyckiem :/

reklama
ja już nie wiem co mam robić:-:)-:)-(
Mikołaj nie chce spać sam w łóżeczku
ale ze mną też śpi czujnie
muszę usypiać go na rękach a jak go odkładam to wrzask
w nocy też z wrzaskiem się budzi
ciągle sprawdza czy koło niego leże nawet tyłem nie mogę się do niego odwrócić
idę jutro kupić Viburcol bo oszaleje
może to jakiś skok rozwojowy albo 2 wychodzą sama nie wiem:-(

U mnie to samo. wczorajsza noc na czopku viburcol i dzisiaj jakos lepiej w dzien sie miał wiec łudziłam sie ze normalnie mi zasnie. Zasnoł o 20 a do 20.45 juz miał dwie pobudki z płaczem. Wiecej sie nie łudziłam.......zapodalam czopa i spi :) Po co sie biedulek ma meczyc i denerwować a ja razem z nim.

reklama

Kochana, nie jestes sama, moja tez nadal sama nie spi, w nocy jak sie zbudzi to pomaga tylko cyc inaczej sie rozedrze i rozbudzi calkiem:( tylko ze ja sie odwracam w rozne strony i ona tez wedruje po calym lozku, spi w poprzek, pcha sie na mnie albo meza, cyrk na kolkach. Virbucolu nigdy nie dawalam.
A teraz drugi dzien jest mega marudna i placzliwa, no i tez podejrzewam zeby, bo jak nie zeby to co? Slini sie tez i wklada cala raczke do buzi. Jutro musze Calgelu poszukac i posmarowac.

Do góry