martolinka
Mama i nie tylko :-)
Moje dziecko pobiło dzis samego siebie. Zasnał o 19.30. I wstal o 6!!!!!!!!!!!! zjadł mleko i spi dalej. Ja o tej 6 byłam wyspana za wszystkie czasy Ale ni ludze sie ze to tak na dłuzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiec zle chyba niemam cio??
laura co Ty zrobiłaś,że mała Ci sama zasypia i tyle śpi??
Postęp Mariczki - poleży w łóżeczku ok. minuty głaskana przez mamę. Po czym oczywiście standard - na nóżki i szuka zabawek, gada, chce zabrać książeczkę... czyli wszystko co na pewno nie prowadzi do snu. Zasypia oczywiście przytulona do mnie w naszym łóżku, po coraz dłuższym wierceniu się... Wracam do czytania Tracy Hogg, ale ona uwzględnia w książce dzieci płaczące w łóżeczku itp, a nie takie które nie mają zamiaru spać, chociaż wiedzą że to już pora na sen
tak sam haha szok normalnie szok !!w tym bujaku zasnal?;-)super