Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a ja wczoraj pajaca :d ale maz sie smial jak go zobaczyl cyba z miesiac albo i lepiej nie ubierałam w to :d heheheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chciałoby się... ale jak?? Łóżeczko stoi tuż obok naszego, ale M nie daje się tam wsadzić nawet na minutę.
mamulica z moją jest trochę lepiej bo wytrzymuje do 19 a tak naprawde od 18 przetrzymuje ją i o 19 kąpiel dopiero i zazwyczaj cyc a później to kłade się z nią do łóżka i wierci się kręci i jęczy czasami jest tak padnięta że płacze ale staram się ją przytulić itp. wstaje o 6.
A jak chodzi spać przez dzień?
Nikola o 8 idzie na 40 minut
o 12 na 1-2,5 godziny
i czasami jeśli krótko spała wcześniej to ok 16 na 40 min.
Heh, no u nas tak samo to wyglada
Oj chciałoby się... ale jak?? Łóżeczko stoi tuż obok naszego, ale M nie daje się tam wsadzić nawet na minutę.
u nas podobnieA jak chodzi spać przez dzień?
Nikola o 8 idzie na 40 minut
o 12 na 1-2,5 godziny
i czasami jeśli krótko spała wcześniej to ok 16 na 40 min.
Masz moze tą książke w formie e-book'a?...
Przeczytałam książkę "Noc bez płaczu" Elizabeth Pantley i jestem pod wrażeniem...
Masz może tą książkę w formie e-book'a?