reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
dziewczyny ja mam pytanie inne ... jak wy kładziecie spać swoje pociechy ? chodzi mi o ubiór i o przykrycie.... nie mam pojecia bo jak ubiore cieplej to boje sie ze mu za gorąco .... jak lżej to ze w nocy rozkryje sie i bedzie mu zimno .:|: :| :|ostatnio myslalam zeby cienka bluzke z długim rekawem i w spiworek ... :| ale nie wiem czy nie za mało ;/

dziewczyny ja mam pytanie inne ... jak wy kładziecie spać swoje pociechy ? chodzi mi o ubiór i o przykrycie.... nie mam pojecia bo jak ubiore cieplej to boje sie ze mu za gorąco .... jak lżej to ze w nocy rozkryje sie i bedzie mu zimno .:|: :| :|ostatnio myslalam zeby cienka bluzke z długim rekawem i w spiworek ... :| ale nie wiem czy nie za mało ;/

pajac i nakrywam kocykiem:)

Alicja strasznie rzuca nogami przez sen i sobie je zaplątuje w koci się budzi, wiec już jej nie przykrywam. Mamy w sypialni 24 stopnie i nie moge otwierać na noc okna bo bardzo głośno - ubieram małą w body z krótkim rękawem i pajaca i tak śpi bez przykrycia. Jak będzie w nocy jeszcze bardziej gorąco to chyba zrezygnuję z body i będzie sam pajac.

Alicja strasznie rzuca nogami przez sen i sobie je zaplątuje w koci się budzi, wiec już jej nie przykrywam. Mamy w sypialni 24 stopnie i nie moge otwierać na noc okna bo bardzo głośno - ubieram małą w body z krótkim rękawem i pajaca i tak śpi bez przykrycia. Jak będzie w nocy jeszcze bardziej gorąco to chyba zrezygnuję z body i będzie sam pajac.
:shocked2: ja tak czy tak bym przykrywała i to po kilka razy w nocy skoro sie odkrywa,
wkoncu pomysl jak sama przysniesz bez nakrycia to jak sie buzisz to ci zimno i z regóył plecy bolą....
bez wzlędu ile stopni...a co dopiero dziecko

kup jej spiworek jak sie odkopuje

:shocked2: ja tak czy tak bym przykrywała i to po kilka razy w nocy skoro sie odkrywa,
wkoncu pomysl jak sama przysniesz bez nakrycia to jak sie buzisz to ci zimno i z regóył plecy bolą....
bez wzlędu ile stopni...a co dopiero dziecko

kup jej spiworek jak sie odkopuje

W śpiworku też się zaplącze, bo podrzuca nogi wysoko do góry i wtedy cały materiał wchodzi pod nogi.

Ale szczerze mówiąc jestem pewna że nie jest jej zimno - my śpimy z mężem prawie na golasa i prawie się nie przykrywamy. Kamcia 24 stopnie w sypialni to jest naprawdę bardzo ciepło, a w dodatku duszno.

reklama

ja body+pajac i przykrywam kołderką jak się zrobi cieplej to z czegoś zrezygnuję :-) z tym że ja zmarzluch jestem

U nas tez pajac i kocyk. Jutro mam zamiar kupic pizamke 2 czesciowa , spodnie i bluzeczka.

bardzo mi się piżamki podobają kurcze tylko ta gumka w pasie do mnie nie przemawia ale Igi grubasek więc może temu

Do góry