reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
hmm.. u nas od dwóch dni Ala nie chce zasypiać na rękach przy piersi. Co chwila szarpie się i płacze, albo usypia i gwałtowi odrywa głowę i ta głowa leci z mojej ręki albo nawet jak drugą podłożę to się za chwilę budzi bo niewygodnie. Usypia tylko z cycem na leżąco w naszym łóżku...

Agrafka - mi sie wydaje ze jej nie wygodnie tak na raczkach przy cycu. Juz jest duza. Asia zaczela sie tez wyginac i tylko w pozycji lezacej jest jej dobrze. Zaczelam tez ja karmic na siedzaco i to tez zalatwia sprawe.

ja też mojej już od dawn na rękach nie usypiam.. bo jej nie wyodnie.. zawsze jak chce ją nakarmić w sumie to kłaę ją na łóżku, jak jest śpiąca zasypia, jan nnie to naje si i zaczyna mnie zaczepiać , wedy sę z nią bawię...

reklama
Agrafka, moja w domu inaczej nie usnie, albo przy cycu na reku, na poduszce, a ja wtedy druga reka na bb:), albo przy cycu na lezaco, ale tez musze z nia lezec, bo sie inaczej budzi. Na reku moze spac nawet 2 godziny i ani nie drgnie. Nie przeszkadza wtedy halas (pralka, tv, rozmowa). Spi slodko przytulona pod cycem:) Moze to przejsciowe? Moze chwilowo mleka masz malo i nie dojada i sie denerwuje?

Dziunka, jak wam idzie oduczanie zasypiania z toba?

Do góry