reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
hmm.. u nas od dwóch dni Ala nie chce zasypiać na rękach przy piersi. Co chwila szarpie się i płacze, albo usypia i gwałtowi odrywa głowę i ta głowa leci z mojej ręki albo nawet jak drugą podłożę to się za chwilę budzi bo niewygodnie. Usypia tylko z cycem na leżąco w naszym łóżku...

Agrafka - mi sie wydaje ze jej nie wygodnie tak na raczkach przy cycu. Juz jest duza. Asia zaczela sie tez wyginac i tylko w pozycji lezacej jest jej dobrze. Zaczelam tez ja karmic na siedzaco i to tez zalatwia sprawe.

ja też mojej już od dawn na rękach nie usypiam.. bo jej nie wyodnie.. zawsze jak chce ją nakarmić w sumie to kłaę ją na łóżku, jak jest śpiąca zasypia, jan nnie to naje si i zaczyna mnie zaczepiać , wedy sę z nią bawię...

reklama
Agrafka, moja w domu inaczej nie usnie, albo przy cycu na reku, na poduszce, a ja wtedy druga reka na bb:), albo przy cycu na lezaco, ale tez musze z nia lezec, bo sie inaczej budzi. Na reku moze spac nawet 2 godziny i ani nie drgnie. Nie przeszkadza wtedy halas (pralka, tv, rozmowa). Spi slodko przytulona pod cycem:) Moze to przejsciowe? Moze chwilowo mleka masz malo i nie dojada i sie denerwuje?

Dziunka, jak wam idzie oduczanie zasypiania z toba?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry