reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
U nas dzis odmiana :D
Asia zasnela gapiac sie w M jak Milosc - tzn ja sie gapilam a ona chwile posluchala , odwrocila glowe i zasnela :D sama, bez cyca :D

Wasze dzieci też w nocy się przekręcają na brzus? Zastanawiam sie, ze moze gdyby się nie przekręcał, a potem stękał ze jednak chce już na plecki przespałby całą noc ;D

moja zawsze spi n pleckach lub na boczku, ale ostatnio jak byly te upaly to znalazlam ja w poprzek lozka na brzuszku z nozkami wystajacymi przez poprzeczki......myslalam, ze walne z e smiechu.....ale mysle, ze krecila sie bo jej duszno bylo.....

Kamcia to zalezy tylko od ciebie od kiedy, kilolka Michas od poczatku spi w swoim pokoju....ja osobiscie nie przenioslam malej tylko z lenistwa bo latwiej wstawac jak jest w tym samym pokoju, ale jak by przesypiala juz noce to napewno byla by juz u siebie....tak czy inaczej i tak w najblizszej przyszlosci robimy jej eksmisje :-)

naprawdę kilolka mały śpi już w swoim pokoju??:szok::-D to super nawiet nie wiedziałam...
moja w sumie od początku przesypiała całe noce czasem miała przry o 3 na karmienie czasem nie wstawała o 6 później o 7 .. więc trzeba spróbować w jej pokoju od zaraz... :tak:
bo jak ją uśpię to ona się budzi dopiero o 7 rano a czasem o 10:-p hahaha

A ja nie wyobrazam sobie ze Asia miala by spac osobno... nie daj boze zachlysnela by sie, ulala, przykryla koldra - co czesto robi, no nie wiem,...ech sto rzeczy na nie mi przychodzi :D Jak skonczy dwa lata to wtedy pokoj bedzie miec.

reklama
A ja nie wyobrazam sobie ze Asia miala by spac osobno... nie daj boze zachlysnela by sie, ulala, przykryla koldra - co czesto robi, no nie wiem,...ech sto rzeczy na nie mi przychodzi :D Jak skonczy dwa lata to wtedy pokoj bedzie miec.
My po skończeniu roczku POMYŚLIMY :tak:
Wiele też zależeć będzie od tego jak sprawa z drapaniem się potoczy...

Do góry