reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
sasanka jestesmy razem ja też bardzo chcę zajść w ciąże i tracę już nadzieję
Dziewczyny przestańcie o tym mysleć !!!nie jest łatwo ale warto !!!wobrazcie sobie ile dziewczyn ma taki problem jak wy ???!!!!nie ma co narzekać tylko brać sie za robotę:-):-):-)
Witam
My też się staramy już od blisko pół roku, ale nic na razie nie wychodzi... Może dlatego, że obydwoje chcemy za bardzo... Już nie wiem co robić i jak się przytulać, dlatego śledzę wątki i szukam sposobów, ale wszystkie radzicie, żeby nie myśleć. Chyba muszę zacząć się całkiem wyluzowywać :-)
Życzcie mi powodzenia ;-)
My też się staramy już od blisko pół roku, ale nic na razie nie wychodzi... Może dlatego, że obydwoje chcemy za bardzo... Już nie wiem co robić i jak się przytulać, dlatego śledzę wątki i szukam sposobów, ale wszystkie radzicie, żeby nie myśleć. Chyba muszę zacząć się całkiem wyluzowywać :-)
Życzcie mi powodzenia ;-)
reklama
Hej! to mówicie że nogi pod ścianę i do góry ok spróbuje w tym miesiacu właśnie kończy mi się @ jestem tu nowa tak wogólemam już syna w styczniu 3 latka skończy i chcemy córcie pomóżcie!!!!!!!!!!! dodam że biore foli i olej z wiesiołka no i tran podobno to pomaga zobaczymy o synka staraliśmy się 10 miesięcy ale podejrzewam że zaszłam w pozycji na pieska:-)
Podziel się: