reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Mada, mnie sie tez wydaje, ze najlepszym sposobem jest po prostu cieplejsza pizamka :tak: Chwal sie zakupem :tak::-)

U nas w domu jest chlodno, ok. 19 stopni, rano Sara ma chlodne rece (jak Szantusia :-)), ja zreszta tez, ale juz sie przyzwyczailysmy do takiej temperatury ;-):tak: Mala spi w 2 czesciowej pizamce - czesc ma z dlugim, a czesc z krotkim rekawem i skrapetek jej nie zakladam :tak:
Czasami sie rozkopie w nocy, ale tak jak Pszczola - sama potrafi sie przykryc :tak::-)

reklama
Jak tam po zmianie czasu? :-)
U nas niestety Sara obudzila sie rano o 6 wg nowego, czyli o 7 wg starego :baffled::-p a dla mnie to srodek nocy :-pi nie bylo mowy o kolejnej godzinie snu :no::-p

Bedyta- ja tez chce starszego brata dla Ami, poprosze o klona Wojtka;-)

Ami tez nie wskoczyła w czas zimowy i zwlekła sie o 6.30:baffled:

co do piżamki to nie kupiłam "piżamki" ale dresik , tyle że wyglada jak piżama i ja byłam świecie przekonana że to piżama, były w realu w koszu spodnie i bluzki i na metkach miały każde 9,90zł wiec targnełam dwa komplety myslac że kupuje cieplutką piżamke:baffled::sorry2:dopiero przy kasie okazało sie że to dres... ale co z tego wazne ze jest:-p

Mada, powiem szczerze, ze dla mnie niektore dresy tez wygladaja jak pizamki, wiec niewazne co jest na metce - wazne, ze Ami dupcia w nocy nie bedzie marzla ;-):-D:tak:
Tez mam 2 komplety z Reala (z kosza:-p) - takie niby letnie do chodzenia, bo to spodenki 3/4 i do tego bluzeczki na grubych ramiaczkach, ale uzywamy ich jako pizamki :tak:

no właśnie nieważne jak się nazywa byle ciepło w tyłek:-)
Leika szkoda że już albo wcale nie było, a nie patrzyłaś na allegro za takimi??

reklama
Do góry