reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

dzisiaj mi się dziecko zbuntowało i spać nie chce, o tej porze to już powinna z godzinę spać, wyciągnęłam ja w końcu z łóżeczka bo tylko tata i tata, zobaczymy czy później pójdzie się drzemnąć, mam nadzieję, bo do wieczora daleko:tak:

reklama
dzieci przechodza przez takie rozne fazy :d

u nas skolei mala wieczorami chce zostac jak najdluzej "na chodzie" bawic sie i szalec a rano by spala do popoludnia wr :D

czy wsze maluchy budzą sie jeszcze w nocy??
moja dość czesto ostatnio ok. 2 jest darcie niesamowite, daje jej pić i usypia przytulona, nie wiem jak to bedzie jak zostanie sama w pokoju co nastąpi lada dzień:baffled:
wydaje mi sie że ona juz jest na to gotowa , gorzej ze mną , uwielbiam jak usypia do mnie przytulona, wiec nadal tak zasypia popołudniu i wieczorem:zawstydzona/y:chyba przez moje zachciewajki sama zrobie sobie problem....

oj mada mada :D

u nas mala sie nie budzi w ogole ufff, nie moge narzekac bo mala sie budzila tylko przez niecale 2 mies po urodzeniu i od tamtej pory przesypia cale nocki - nie wiem jakby to bylo z kolejnym dzieckiem hihi :D

Moja prawie zawsze przesypiała noce. Jedynie czasem jak jej się coś złego sni to potrafi sie obudzić, a tak śpi do rana.

mada już ją przenoś do swojego pokoju, bo masz rację z tą Twoją zachciewajką;-)
Alka śpi od zawsze bez problemu, tylko w przypadku choroby się budziła, tfu tfu byle tak dalej;-)

Sara przesypia ladnie cale noce, czasami przebudzi sie na picie, ale ja nie musze jej w tym towarzyszyc, bo butle ma przy sobie, sama bierze, pije i zasypia :tak::-)
Teraz od 2 dni troche jeczy w nocy przez sen (ale minimalnie), bo trojki sie jej przebijaja, tzn. jedna sie juz przebila, a druga w trakcie :sorry2:

Ogolnie nie narzekam, super sypia :tak:

reklama
Do góry