reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

oficjalnie melduje ze schudłam 20 kg :-):-), waze 71 kg! jeszcze 3 kg z wagi ciążowej do zrzucenia, plus marzy mi sie schudnąć 7 kg, ale zobaczymy czy dam rade ;) duzo szybciej chudne karmiac piersia niz gdybym była na diecie ;)

reklama
Ja nie wiem ile jeszcze mi zostało do zrzucenia ale coś czuję, że łatwo nie będzie bo od kilku dni chodzi za mną megachcica na słodycze.:nerd:

oficjalnie melduje ze schudłam 20 kg :-):-), waze 71 kg! jeszcze 3 kg z wagi ciążowej do zrzucenia, plus marzy mi sie schudnąć 7 kg, ale zobaczymy czy dam rade ;) duzo szybciej chudne karmiac piersia niz gdybym była na diecie ;)

waże 68 kg... bilans na zero sprzed ciazy... :tak::tak::tak: teraz jak zrzuce pare kilo to bedzie juz naprawde wypasik

Renifer gratuluje!!! kurcze zazdroszcze ze tak ci karmienie sluzy!
u mnie waga ani drgnie...tak jak spadlam po porodzie to juz nic wiecej:no:

Ja juz stracilam nadzieje na schudniecie :-( na razie jak jem tylko odrobine mniej to mala je co 1.5 godziny i ciagle jest glodna, wiec opycham sie wszystkim co sie da i zaczynam znowu tyc buuuuuuuu:baffled:

Manya u mnie też waga ani drgnie, to pewnie przez te słodycze :zawstydzona/y:
Od jutra zaczynam się odchudzać na poważnie. Dziś wszystkie słodycze wyjadłam, zostało mi odrobinę słodkiego winka, będzie na wieczór, gdy dzieciaki pójdą spać. Obiecałam sobie, że juz słodyczy nie kupuję, kolacja o 18, mam nadzieję, że waga zacznie spadać.

reklama
Do góry