reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

oficjalnie melduje ze schudłam 20 kg :-):-), waze 71 kg! jeszcze 3 kg z wagi ciążowej do zrzucenia, plus marzy mi sie schudnąć 7 kg, ale zobaczymy czy dam rade ;) duzo szybciej chudne karmiac piersia niz gdybym była na diecie ;)

reklama
Ja nie wiem ile jeszcze mi zostało do zrzucenia ale coś czuję, że łatwo nie będzie bo od kilku dni chodzi za mną megachcica na słodycze.:nerd:

oficjalnie melduje ze schudłam 20 kg :-):-), waze 71 kg! jeszcze 3 kg z wagi ciążowej do zrzucenia, plus marzy mi sie schudnąć 7 kg, ale zobaczymy czy dam rade ;) duzo szybciej chudne karmiac piersia niz gdybym była na diecie ;)

waże 68 kg... bilans na zero sprzed ciazy... :tak::tak::tak: teraz jak zrzuce pare kilo to bedzie juz naprawde wypasik

Renifer gratuluje!!! kurcze zazdroszcze ze tak ci karmienie sluzy!
u mnie waga ani drgnie...tak jak spadlam po porodzie to juz nic wiecej:no:

Ja juz stracilam nadzieje na schudniecie :-( na razie jak jem tylko odrobine mniej to mala je co 1.5 godziny i ciagle jest glodna, wiec opycham sie wszystkim co sie da i zaczynam znowu tyc buuuuuuuu:baffled:

Manya u mnie też waga ani drgnie, to pewnie przez te słodycze :zawstydzona/y:
Od jutra zaczynam się odchudzać na poważnie. Dziś wszystkie słodycze wyjadłam, zostało mi odrobinę słodkiego winka, będzie na wieczór, gdy dzieciaki pójdą spać. Obiecałam sobie, że juz słodyczy nie kupuję, kolacja o 18, mam nadzieję, że waga zacznie spadać.

reklama
Do góry