reklama
Julinka
Mamy październikowe 2007
Aktualizacja danych wagowych ;-):-)
12 tydzień ciąży... 52,8 kg
+ 1,4 kg
17 tydzień ciąży... 54,2 kg
+ 2,4 kg
22 tydzień ciąży... 56,6 kg
+ 0,9 kg
25 tydzień ciąży... 57,5 kg
+ 2,9 kg
28 tydzień ciąży... 60,4 kg
+ 3,2 kg
32 tydzień ciąży... 63,6 kg
+ 2,6 kg
35 tydzień ciąży... 66,2 kg
-----------------------------------------------------------------------
+ 1,4 kg
17 tydzień ciąży... 54,2 kg
+ 2,4 kg
22 tydzień ciąży... 56,6 kg
+ 0,9 kg
25 tydzień ciąży... 57,5 kg
+ 2,9 kg
28 tydzień ciąży... 60,4 kg
+ 3,2 kg
32 tydzień ciąży... 63,6 kg
+ 2,6 kg
35 tydzień ciąży... 66,2 kg
-----------------------------------------------------------------------
Przyrost wagi od początku ciąży: 13,4 kg
Matko niech ta waga już stanie ;-)
Matko niech ta waga już stanie ;-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ja dziewczyny mam ciągle +10 i jestem zadowolona z tego wyniku. W zasadzie tylko brzuch wyskoczył, noooo... troszkę bardziej mięciutka jest pupa Ostatnio w ogole słabo przybieram na wadze, za to widze że brzuch rośnie i wyszczuplały mi nogi. No i chyba to skutek pobytu na zwolnieniu - już nie siedzę tyle w miejscu, tylko duzo spaceruję z synkiem.
Anetas ma rację - przy karmieniu waga naprawdę leci. Ja akurat szybko chudnę i po porodzie to aż "zasuszyłam się". Schudłam za bardzo i brzydko wyglądałam.
Anetas ma rację - przy karmieniu waga naprawdę leci. Ja akurat szybko chudnę i po porodzie to aż "zasuszyłam się". Schudłam za bardzo i brzydko wyglądałam.
Kaczusia
Melciowa mama :)
To tez jest chyba indywidualna sprawa, moja sasiadka w ciazy przytyla 30 kg, malego karmila prawie 2 lata ale tych kilogramow nie zgubila. Za to kumpela ze studiow juz miesiac po porodzie miala mniej niz przed zajsciem w ciaze a nie karmila bo nie miala wogole pokarmu
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, pewnie że sprawa indywidualna. Ale nie wolno zapominać, że jak się o siebie nie zadba, to samo karmienie nie załatwia sprawy. Trzeba troszkę popracowac nad ciałkiem i nad sobą, bez tego mozna co najwyżej liczyć na szczęście i dobre geny ;-)
Po porodzie okaże się, że kłopotem sa nie tyle dodatkowe kilogramy, co efektowna opona na brzuchu i zwisające cycki No i giga-cellulit. Dodatkowe kilogramy mogą być kłopotem mniejszego kalibru
Po porodzie okaże się, że kłopotem sa nie tyle dodatkowe kilogramy, co efektowna opona na brzuchu i zwisające cycki No i giga-cellulit. Dodatkowe kilogramy mogą być kłopotem mniejszego kalibru
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja już nie chce tyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 36 tydzień ciąży zaczety +19 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja siora przytyła 17 kg podczas ciąży i zrzuciła to przez 3 miesiące... karmiła co prawda, ale już sama nie wiem, czy to ma jakiś wpływ czy nie...
moja siora przytyła 17 kg podczas ciąży i zrzuciła to przez 3 miesiące... karmiła co prawda, ale już sama nie wiem, czy to ma jakiś wpływ czy nie...
reklama
Podziel się: