reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Reniferku- tak na pocieszenie dla Ciebie, to moja waga w 16 tyg. pokazała mi dziś
6 kg na +. Nie wiem co będzie dalej. Tylko 3,5 kg przytyłam w ciągu ostatniego 1,5 tygodnia.
Pozdrawiam Wszystkie Mamcie ciepluteńko.

reklama
Dziewczyny, a ja w pasie mam 100 cm :szok: Ile Wy macie? Bo zaczynam się martwić - mam jeden z mniejszych brzuchów i moja malutka na usg też była malutka.... :-(

GAZELACZKU nie martw się... ja byłam kawał kobity przed ciązą, dlatego mam brzuszek 112 cm, zresztą na oko on nie wygląda na taki duzy .....:tak::tak:

Dziewczyny czym Wy się pzrejmujecie ???
Ja przed ciążą miałam 62 cm w pasie a teraz.......... wole nie mówić- równe 100 cm

Ja mam 98 cm w brzuszku ale się nie martwię bo przed ciążą byłam szczupła więc wydaje mi się, że w sam raz:-)

acha, czyli nasze obwody są różne :tak:

a po porodzie... wystarczy że w pasie ubędzie nam połowa ciążowych centymetrów i będziemy laski ;-):-p:cool2:

reklama
Gazela ten wymiar w "pasie" nie jest do konca obiektywny:tak:...mnie zawsze mierza na lezaca - z podkulonymi nogami od lona do konca brzuszka pod piersiami...powinno byc mniej wiecej tyle ile tygodni ciazy :-)

Ja przedwczoraj mialam 37 cm ...a wczoraj zaczal sie 37 tydz :-)

Do góry