reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Reniferku- tak na pocieszenie dla Ciebie, to moja waga w 16 tyg. pokazała mi dziś
6 kg na +. Nie wiem co będzie dalej. Tylko 3,5 kg przytyłam w ciągu ostatniego 1,5 tygodnia.
Pozdrawiam Wszystkie Mamcie ciepluteńko.

reklama
Dziewczyny, a ja w pasie mam 100 cm :szok: Ile Wy macie? Bo zaczynam się martwić - mam jeden z mniejszych brzuchów i moja malutka na usg też była malutka.... :-(

GAZELACZKU nie martw się... ja byłam kawał kobity przed ciązą, dlatego mam brzuszek 112 cm, zresztą na oko on nie wygląda na taki duzy .....:tak::tak:

Dziewczyny czym Wy się pzrejmujecie ???
Ja przed ciążą miałam 62 cm w pasie a teraz.......... wole nie mówić- równe 100 cm

Ja mam 98 cm w brzuszku ale się nie martwię bo przed ciążą byłam szczupła więc wydaje mi się, że w sam raz:-)

acha, czyli nasze obwody są różne :tak:

a po porodzie... wystarczy że w pasie ubędzie nam połowa ciążowych centymetrów i będziemy laski ;-):-p:cool2:

reklama
Gazela ten wymiar w "pasie" nie jest do konca obiektywny:tak:...mnie zawsze mierza na lezaca - z podkulonymi nogami od lona do konca brzuszka pod piersiami...powinno byc mniej wiecej tyle ile tygodni ciazy :-)

Ja przedwczoraj mialam 37 cm ...a wczoraj zaczal sie 37 tydz :-)

Do góry