reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

reklama
Majako - gratuluję spadku wagi.
Ja mam ogromną nadzieję, że uda mi się zwalić te kilogramy po porodzie. Mój mąż już mnie pytał czy będę jeszcze tą jego Kasią jak kiedyś. Z 65 kg skoczyłam już do 95. Mam do zwałki 30 kilo!!!!!!!!!!!!!!!
Najbardziej martwi mnie to że ten wiszący brzuchol zostanie więc będę musiała duuuuużo ćwiczyć na mięśnie brzucha po 3 dziecku i po 30 to już nie to co 10 lat temu.
Szybkiego powrotu do pięknych płaskich brzucholków życzę wszystkim mamuśkom

Przed kąpielą miałam o,5 kg mniej niż po kąpieli! Nie wiem jak to możliwe, bo zgoliłam gąszcz na nogach:-)

mi tez slabo odrastaja... ale moze to dzięki balsamowi opóźniającemu odrastanie? Nawet nie pamiętam kiedy ostatnio się depilowałam. Co jakiś czas oglądam nogi, żeby przygotować się do szpitala i... nie ma co golić.

Za to kupilam sobie dzis lakier do paznokci - przezroczysty z mieniącymi się opiłkami. I takie cos sobie zafunduję na nogi, a co ;-)

a ja mam znów mniej kg :-( boję się że maluch mi schudnie jak tak dalej mi się utrzymają te torsje :-( chyba lepiej jakby się już urodziła

reklama
ja sie ostatni raz udzielam na tym wątku - potem odezwe sie jak urodze,... narazie nie mam zamiaru wchodzic na wage...
wczoraj u giny wyszło szydło z worka - mam 91 kg czyli 24 kg na plusie...

tak ładnie trzymałam wage dopóki nie zaczełam jeść wszystkiego "ostatni raz przed karmieniem" tzn: telepizzy, kfc, mc donalds itd itp... przytyłam 3 kg w tydzień ;))))))))))))

Do góry