reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

reklama
Ja mam +8

przy poprzedniej ciąży na tym etapeie było kilogram mniej, ale startowałam 3 kilo lżejsza, więc jak na razie jest git :cool2:

uda i brzucha nie mierzyłam, po co się stresować?

No Kobitki dieta cukrzycowa, czyli 0 slodyczy, tylko ciemne pieczywo, prawie w ogole zieniakow i takie tam. Troche wyrzeczenie, ale ja wyboru nie mam, pocieszenie tylko takie, ze waga sie zatrzymala:-).

reklama
ja od dziś sie pilnuję

29 t.c. - nadal +15 kg
obwód brzucha 109 cm

postanowiłam przez reszte ciazy przytyć max.5 kg... moja siora przez cała ciąże przytyła 17 kg a po dwóch m-cach była chuda jak szprycha... ze słodyczami skonczyłam (chociaż mam fatamorgany z tego powodu), teraz troszke mniej bede jadla ciężkostrawnych rzeczy, bo w sumie i tak nie mam gdzie tego spalić jak cały czas leżę... przerzuce sie na owoce i zobaczymy co z tego wyjdzie...

Do góry