reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Nie martwić się wagą dziewczyny.....wszystko spadnie....niedługo bedziemy zakładać wątki, jak to zrzucić, a teraz trzeba się skupić na przybieraniu, żeby wszystko było dobrze :-)....i mam nadzieję, że żadnej po głowie liposukcje i takie tam nie będą chodziły:szok:

Ja się staram przytyć, bo te ostatnie moje spadki wagi się niestety potwierdziły, a miałam nadzieję, że to waga lekarska szwankowała, jak mi któraś z Was sugerowała. No niestety.....muszę dobić chociaż do 60 w tym tygodniu:-)

A brzusio własnie wymierzyłam.....mam 94 cm w najszerszym miejscu, a w biodrach 98cm więc jeszcze troszkę by mi się przydało:tak:Potem to zrzucę jakoś z Waszą pomocą, no nie?
A jak już w rozmiar 34 nie wejdę, to tez tragedii nie będzie:-)

reklama
melduję ze mam 81 kg czyli + 14 kg
własnie wywalam z mojej szafy ciuchy, w które wejde pewnie za rok i pakuje tam rzeczy dla maluszka bym miała blisko ;)))

ufff.....:-(okropny skwar - nie chce sie jeść, ale trzeba kruszynkę dożywiać...dziś w moim menu fasolka szparagowa i kalafiorek z zasmażką na buleczce...oczywiscie połowa kalafiorka i część fasolki...z reszty robie zupkę jarzynową na wołowince..;-)

hej,
mój brzuszek ma 103cm na wys. pępka, a biodra 105cm....:eek: o ile dobrze mierzę, bo kości biodrowe, gdzieś się zapadły... więc zmierzyłam na wysokości, gdzie pupa odstaje najbardziej...

Mój brzuch ma 102 cm w obwodzie czyli 3 cm do przodu od ostatniego pomiaru.
Na wadze 11 kilo na plusie.

U mnie 103 cm. w brzusiu i 14 kg. do przodu:-). Waga ta sama co miesiąc temu u gina, to chyba dzięki tej mojej diecie.

reklama
Do góry