ullana
Mamy październikowe 2007
Nie martwić się wagą dziewczyny.....wszystko spadnie....niedługo bedziemy zakładać wątki, jak to zrzucić, a teraz trzeba się skupić na przybieraniu, żeby wszystko było dobrze :-)....i mam nadzieję, że żadnej po głowie liposukcje i takie tam nie będą chodziły
Ja się staram przytyć, bo te ostatnie moje spadki wagi się niestety potwierdziły, a miałam nadzieję, że to waga lekarska szwankowała, jak mi któraś z Was sugerowała. No niestety.....muszę dobić chociaż do 60 w tym tygodniu:-)
A brzusio własnie wymierzyłam.....mam 94 cm w najszerszym miejscu, a w biodrach 98cm więc jeszcze troszkę by mi się przydałoPotem to zrzucę jakoś z Waszą pomocą, no nie?
A jak już w rozmiar 34 nie wejdę, to tez tragedii nie będzie:-)
Ja się staram przytyć, bo te ostatnie moje spadki wagi się niestety potwierdziły, a miałam nadzieję, że to waga lekarska szwankowała, jak mi któraś z Was sugerowała. No niestety.....muszę dobić chociaż do 60 w tym tygodniu:-)
A brzusio własnie wymierzyłam.....mam 94 cm w najszerszym miejscu, a w biodrach 98cm więc jeszcze troszkę by mi się przydałoPotem to zrzucę jakoś z Waszą pomocą, no nie?
A jak już w rozmiar 34 nie wejdę, to tez tragedii nie będzie:-)