reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Nie martwić się wagą dziewczyny.....wszystko spadnie....niedługo bedziemy zakładać wątki, jak to zrzucić, a teraz trzeba się skupić na przybieraniu, żeby wszystko było dobrze :-)....i mam nadzieję, że żadnej po głowie liposukcje i takie tam nie będą chodziły:szok:

Ja się staram przytyć, bo te ostatnie moje spadki wagi się niestety potwierdziły, a miałam nadzieję, że to waga lekarska szwankowała, jak mi któraś z Was sugerowała. No niestety.....muszę dobić chociaż do 60 w tym tygodniu:-)

A brzusio własnie wymierzyłam.....mam 94 cm w najszerszym miejscu, a w biodrach 98cm więc jeszcze troszkę by mi się przydało:tak:Potem to zrzucę jakoś z Waszą pomocą, no nie?
A jak już w rozmiar 34 nie wejdę, to tez tragedii nie będzie:-)

reklama
melduję ze mam 81 kg czyli + 14 kg
własnie wywalam z mojej szafy ciuchy, w które wejde pewnie za rok i pakuje tam rzeczy dla maluszka bym miała blisko ;)))

ufff.....:-(okropny skwar - nie chce sie jeść, ale trzeba kruszynkę dożywiać...dziś w moim menu fasolka szparagowa i kalafiorek z zasmażką na buleczce...oczywiscie połowa kalafiorka i część fasolki...z reszty robie zupkę jarzynową na wołowince..;-)

hej,
mój brzuszek ma 103cm na wys. pępka, a biodra 105cm....:eek: o ile dobrze mierzę, bo kości biodrowe, gdzieś się zapadły... więc zmierzyłam na wysokości, gdzie pupa odstaje najbardziej...

Mój brzuch ma 102 cm w obwodzie czyli 3 cm do przodu od ostatniego pomiaru.
Na wadze 11 kilo na plusie.

U mnie 103 cm. w brzusiu i 14 kg. do przodu:-). Waga ta sama co miesiąc temu u gina, to chyba dzięki tej mojej diecie.

reklama
Do góry