reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

hihih, jakby nas facet poczytał to by się załamał. Wszystkie ważymy za dużo albo za mało :-D:-D:-D Czy jest kobieta w ciąży, która waży "tak akurat"? ;-)

reklama
ULLANA a może poprostu waga u lekarza inaczej waży ??????
nieraz tak jest że domowe pokazuja inaczej a lekarskie inaczej

ja waże już 81,5 kg

kto się ze mna chce zmierzyć ??????
i jestem malutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nic tak zycia nie upieksza jak samara coraz większa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja w ostatnie 6 tyg przytylam prawie 4.5kg wiec tez mam sie czym przechwalac i juz jestem grubo po 70ce na wadze przy 164 wzrostu!

Hahaha!:-D
Jak to miło poczytać ,że nie jestem sama. U mnie już 10 kg na plusie i przy wzroście 165cm mam 73kg.
Głowa do góry moje kochane grubaski po narodzinach maluchów szybko to zrzucimy . Ja przy Zuzce miałam podobna wagę , w sumie przytyłam 16 kg i w ciągu 4-5 miesięcy wszystko gdzieś zniknęło ,a nawet zrobiło się mniej niż przed ciążą.

Renifer!

Dla mnie ta bratowa twojego męża to jest chora na głowę. Dziwię się , że jej lekarz prowadzący jej jeszcze nie pogonił za tą chorobliwa dbałość o figurę. Oby tylko dzidziuś był zdrowy. Widać ,ze dla niej własne "gwiazdorstwo" jest ważniejsze od dziecka.
A co do tego ,że u niej brzuszka nie widać to jest to możliwe przy odpowiednim ułożeniu macicy. Moja kumpelka prawie do końca brzuszka nie miała , podobnie było z jej mamą.
A może to ciąża urojona???

ja już tez sie nad tym zastanawiam, zwieksza sie przecież objętość krwi w organizmie, dzidziolek też juz swoje waży, lozysko też a ta nic... jakby zrobiła w ciula całą rodzine to byłyby jaja...

reklama
no ja mam wzrostu 160 a waze 77 kg :/ nie podoba mi sie moja waga ani trochę

paddiqq pocieszaj nas troche ze to spadnie
takie czerwone krechy mi sie porobily na tylku jakby mi ktos nozem pociachal i krwia zaszlo tak wygladaja wlasnie
cos okropnego
ale trza sie bedzie po porodzie odwiedziec specjaliste aby one zblakly

Do góry