reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Po wizycie poniedziałkowej jestem +2,9 kg czyli w sumie od poczatku ciąży przytyłam 6,9 kg..chyba mieszczę się w normie, co..????
Ostatnie te miesiące, które mnie czekają, mam nadzieję, że nie przyniosą więcej jak maksymalnie drugie tyle..bo swojego tłuszczyku troszke mam skumulowanego..;-)

reklama
:szok:schudłam kurcze no....już miałam 4,5 + a teraz mam 1,5-....i nie wiem jak to się stało:no::no::no: a ostatnio gin mi groził paluchem i kazał przytyć, bo dzidziulek jest duży i musi miec co jeść i gdzie mieszkać.....
Och!!! Już nie wiem co mam jeść ???:-(Tak się staram....a tu jeszcze z szyjką kłopoty i mam za mało płytek i erytocytów.....z tym jakoś sobie radzę, ale teraz ta wskazówka na wadze mnie zgięła:-:)wściekła/y:Nie moge się ....tak pokazać ginowi, bo mnie znow ochrzani.....i Alkowi też nie mogę powiedzieć, bo on strasznie się o nas martwi, a i tak ma kupę problemów. Może spróbuję cos jeść co 15 min, bo juz mi się pomysły skończyły

No chyba że Wy cos macie, kochane, to mi poradźcie....

Ullana pomyśl o tym żeby jeść więcej węglowodanów,mój mąż był kiedyś szczuplutki,od bardzo dawna ćwiczy na siłowni,nam oczywiście nie wskazane ale o tyciu wie wiele,czyli kotlety,jajka,mleko,pełne pieczywo,dużo kurczaka,no nie wiem co jeszcze,musiałabyś sobie poszukac gdzieś na necie! może po prostu jesz za dużo warzyw i owoców!powodzenia!

ja mam na wadze +9 kg!

ja tez niestety juz 8.7kg....jak tak dalej pojdzie to 15kg murowane:-(
Majako na czym polega ta twoja dieta?bez soli i slodyczy czy cos konkretnego jeszcze? Musze przystopowac ze slodkim bo wyjdzie na to ze po ciazy bede miala 20kg do zrzutu:-:)-(

reklama
weszlam na kalkulatorek...chyba po to zeby sie jeszcze poddolowac bo juz jestem w 41 tyg:-D:-D, bo wg niego mialam przytyc tylko 9kg:szok::szok::szok:

Do góry