reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Po wizycie poniedziałkowej jestem +2,9 kg czyli w sumie od poczatku ciąży przytyłam 6,9 kg..chyba mieszczę się w normie, co..????
Ostatnie te miesiące, które mnie czekają, mam nadzieję, że nie przyniosą więcej jak maksymalnie drugie tyle..bo swojego tłuszczyku troszke mam skumulowanego..;-)

reklama
:szok:schudłam kurcze no....już miałam 4,5 + a teraz mam 1,5-....i nie wiem jak to się stało:no::no::no: a ostatnio gin mi groził paluchem i kazał przytyć, bo dzidziulek jest duży i musi miec co jeść i gdzie mieszkać.....
Och!!! Już nie wiem co mam jeść ???:-(Tak się staram....a tu jeszcze z szyjką kłopoty i mam za mało płytek i erytocytów.....z tym jakoś sobie radzę, ale teraz ta wskazówka na wadze mnie zgięła:-:)wściekła/y:Nie moge się ....tak pokazać ginowi, bo mnie znow ochrzani.....i Alkowi też nie mogę powiedzieć, bo on strasznie się o nas martwi, a i tak ma kupę problemów. Może spróbuję cos jeść co 15 min, bo juz mi się pomysły skończyły

No chyba że Wy cos macie, kochane, to mi poradźcie....

Ullana pomyśl o tym żeby jeść więcej węglowodanów,mój mąż był kiedyś szczuplutki,od bardzo dawna ćwiczy na siłowni,nam oczywiście nie wskazane ale o tyciu wie wiele,czyli kotlety,jajka,mleko,pełne pieczywo,dużo kurczaka,no nie wiem co jeszcze,musiałabyś sobie poszukac gdzieś na necie! może po prostu jesz za dużo warzyw i owoców!powodzenia!

ja mam na wadze +9 kg!

ja tez niestety juz 8.7kg....jak tak dalej pojdzie to 15kg murowane:-(
Majako na czym polega ta twoja dieta?bez soli i slodyczy czy cos konkretnego jeszcze? Musze przystopowac ze slodkim bo wyjdzie na to ze po ciazy bede miala 20kg do zrzutu:-:)-(

reklama
weszlam na kalkulatorek...chyba po to zeby sie jeszcze poddolowac bo juz jestem w 41 tyg:-D:-D, bo wg niego mialam przytyc tylko 9kg:szok::szok::szok:

Do góry