reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

reklama
Ja sie dzis wazylam na takiej wadze jakna poczcie(towarowej) i wazylam sie na niej w zeszlym tyg. - przyrost 1 funt...co jest ok pol kilo...jak na mnie to nienajgorzej...ale i tak co bym nie ograniczyla to tyje...mam juz ok 63 kg !!!

Moje wskazania to:
START z 70,2 kg - 7 tydzień ciąży
70,2 kg - 12 tydzień ciąży
72,2 kg - 16 tydzień ciąży
74,0 kg - 20 tydzień ciąży
Wg ostatniego USG - rośnie zgodnie z normami i wsio jest ok..

Ja sie dzis wazylam na takiej wadze jakna poczcie(towarowej) i wazylam sie na niej w zeszlym tyg. - przyrost 1 funt...co jest ok pol kilo...jak na mnie to nienajgorzej...ale i tak co bym nie ograniczyla to tyje...mam juz ok 63 kg !!!

Ruson, ja ważę tyle samo :-) a nawet pół kg więcej ;-)

mam 7-8 na plusie :baffled:

Norge Ja to knypek jestem.....mam tylko 160cm wzrostu ;-):-)

I zaczynam się trochę bać tej wagi....bo mi sie wydaje, ze jakos mało przytyłam...chociaż z drugiej strony jeszcze dużo czasu zostało.. :-p Ale jak tak nagle zacznę dużo przybierać na wadze :eek::rofl2:

Wy już tak w większości ok 8kg jesteście do przodu a ja pół z tego tylko :eek: Oj jak mi ta waga na koniec nagle podskoczy :-p

Julinka spokojnie ja z BArtkiem przytyłam tylko 7 kg z czego on ważył ponad 4 kg
więc nie zawsze trzeba dużo przytyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma co się martwić
trzeba się tylko cieszyc

4 kilo ? dla mnie się to wydaje nie możliwe :szok::-D
ja niby nie jem dużo więcej ...fakt ostatnio podżeram słodycze ale właściwie od początku waga rosła ......teraz 11 kg na plusie a jeszcze tyle czasu do końca :-D:tak::-). Ciekawe ile będzie ostatecznie ?????

napisałam 4 kilo ....a chciałam napisać 7 kilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

już myślę o Polsce i nie mogę się skupić :wściekła/y::no: na pisaniu

No a ja dziewczynki waże dokładnie 54.7kg czyli narazie 4.7 kg
do przodu. No jeszcze wszystko przede mną. Moja kuzynka też do 7 mało a jak ją potem rozsadziło to szok :szok: a nie jadła więcej

reklama
Dziewczynki kazda z nas inaczej tyje i nie mozna mowic czy dobrze czy zle. Ja od poczatku tylam rownomiernie tylko na poczatku przez te fajki 5 kg od razu mi przybylo. Gdybym przed ciaza nie palila mialabym pewnie tylko jakies 7 kg. do przodu. trudno, po ciazy to zgubie, jestem tak zdesperowana, ze musze wrocic do swojej figury chocby nie wiem co:-).

Do góry