reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
Ja skonczylam wlasnie sniadanko: chlebus razowy z wiejskim pasztetem z koperkiem, kilka malych wloskich pomirorkow i 2 plastry sera zoltego:-) no i ide poprawic arbuzem :-)
U mnie na obiad dzis odmrazane pierogi, bo nic nie ma w domciu nadajacego sie do ugotowania...a mezus zabral moj samochod do pracy(bo swoj wczoraj sprzedal) wiec jestem "uwieziona" hahahaha
U mnie na obiad dzis odmrazane pierogi, bo nic nie ma w domciu nadajacego sie do ugotowania...a mezus zabral moj samochod do pracy(bo swoj wczoraj sprzedal) wiec jestem "uwieziona" hahahaha
Kaczusia
Melciowa mama :)
Norge bo to jakos tak wyszlo wczoraj ze wogoel pojedziemy :-) wiec na pewno przytyje jakies kilka kilo na maminej diecie
Norge bo to jakos tak wyszlo wczoraj ze wogoel pojedziemy :-) wiec na pewno przytyje jakies kilka kilo na maminej diecie
super ,że jedziecie ! ja już się nie mogę doczekać moich wakacji w Polsce to już tak niedługo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaczusia
Melciowa mama :)
Tylko my jedziemy tylko na tydzien a chcialo by sie na dluzej, pozniej to juz bede sie sie do przeprowadzki przygotowywala :-(
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey. ja sie chciałam tylko pochwalic ze z +12 zrobiło mi sie +9!!! odstawiłam (z bólem serca) słodycze, bo nic nie wnoszą i przestałam jeść tłuste rzeczy na noc... dużo wody, owoców, warzyw, chude mieska, ryby... wiadomo ze i tak jeszcze dużo przytyje ale z moim tempem pochłaniania cukierków pewnie już bym miała +15!
Rudson
Mamy październikowe 2007
A ja tez odstawilam slodycze i jakos mniej jem...a i tak 1 kg plus od zeszlego tygodnia
Rudson
Mamy październikowe 2007
Ja zawsze wazylam 48 - 50 kg...a teraz ok 62!!!! Wiec wyobrazcie sobie jaka to dla mnie roznica plus nigdzie nie przytylam tylko w biodrach!!!! rece, nogi, ramiona, twarz prawie te same a pupa i biodra mega zmiana
reklama
Julinka
Mamy październikowe 2007
Więc tak...:-)
12 tydzień ciąży... 52,8 kg
+ 1,4 kg
17 tydzień ciąży... 54,2 kg
+ 2,4 kg
22 tydzień ciąży... 56,6 kg
Czyli od 12 tygodnia ciąży (od tego momentu byłam ważona u lekarza) przytyłam w sumie 3,8 kg Ale do końca ciąży jeszcze troszkę zostało ;-) A teraz ponoć jest ten największy przyrost wagi
Na wczorajszej wizycie waga pokazała 57 kg....ten lekarz niestety nie miał takiej dokładnej elektronicznej wagi...szkoda...
Czyli teraz sytuacja wygląda następująca:
12 tydzień ciąży... 52,8 kg
+ 1,4 kg
17 tydzień ciąży... 54,2 kg
+ 2,4 kg
22 tydzień ciąży... 56,6 kg
+ 0,4 kg
25 tydzień ciąży... 57 kg
Czyli ogólny przyrost wagi jak na razie.... 4,2 kg Nie jest tak źle... Najgorzej będzie jak przebije 60 kg... w życiu tyle jeszcze nie ważyłam
Podziel się: