reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

ja oczywiscie mam swoje 3 grosze do wtrącenia.
Czasem organizm płata figla i nawet jeżeli się baaardzo o siebie dba, dzieje się coś dziwnego i waga nie chce się zatrzymać. Niestety.
i jak tu sie nie załamać <czarna rozpacz>

no właśnie :-( staram się dbać o siebie... ale Wam nie powiem ile u mnie :-( :baffled:

reklama
Nie Przejmuj Sie, Niedługo Cie Dogonie ;) Przy Tej Ilości Słodyczy Którą Dziennie Wciągam I Tak Zostane Miss Słonica W Październiku 2007 Rok.

Słodycze mogę jeść garściami, ale prócz ciast. Jakoś nie mam na nie ochoty. :confused:
Bądźcie sobie miss słonic a ja tytułu miss wielorybica nie oddam nikomu. :-p

Ale bym chciała żartować ze swojej wagi tak jak Wy. U mnie już 8 kg na plusie :-(no i dół też coraz większy. Wiem, jestem w ciąży i dla mojego synusia muszę być duża, ale jak tak dalej pójdzie to do psychiatry się udam;-). Tylko najbardziej to mnie wkurzają komentarze ludzi np: a czemu masz taki duży brzuch w 5 miesiącu, ja taki miałam pod koniec.No i ze strachu, że usłyszę coś głupiego od 3 miesięcy nie byłam u teściowej, bo po niej nigdy nie wiadomo czego się spodziewać.Nigdy nie przejmowałam się jej tekstami i nie zostawałam jej dłużna, bo ona zwyczajnie zazdrosna jest, ale teraz szybko można mnie pogrążyć.

a ja mialam trochę nadwagę przed ciaza i teraz mam 4.5kg na plusie i juz nie moge na siebie patrzec:-( z przerazeniem wchodze na wage! Ostatnio postanowilam bardziej kontrolowac to co zjadam i zaczelam sobie zapisywac, no i zastapilam slodycze calkowicie owocami. Ale czy to cos zmieni... :-(, Mysle ze tyle tylko ze nie mam wyrzutow ze jem jakies swinstwa, tylko zdrowe jedzonko.

Mamuśki wszystko zrzucimy na spacerkach .....z wózeczkiem ...głowa do góry !
ja tam się wagą nie przejmuję .Założyłam ,że takie są uroki ciąży .Moja teściowa ,która jest osóbką filigranową -(zawsze była) ,przytyła w ciąży 30 kg.
I jakoś to zrzuciła więc nam też się uda na bank wcześniej czy później :-D:szok:

reklama
Kobitki strasznie was sciskam bo was rozumiem - ja nigdy nie mialam problemow z waga...ogolnie zawsze bylam dosc szczupla(choc niska)...ale teraz maprawde ciezko mi to zaakceptowac...powtarzam sobie ze tak ma byc, ze dzidzia najwazniejsza...ale jak widze inne ciezarowki szczuple z malym brzuszkiem to nie wiem o co chodzi???:baffled:

W pracy kazdy mi powtarza "o jak slicznie wygladasz, kwitniesz itp...."i jakos trudno mi uwierzyc....

Do góry