reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

dziewczyny a ja musze chyba unormalizowac jakos swoja diete bo :szok:!! niedawno jeszcze pisalam ze 2,5kg do przodu a teraz doslownie 2 wiecej! jest 4,5 kg a ja sie przerazam ze tak szybko...co bedzie potem:-(

reklama
Hey Ja Byłam W Niedzielę Na Przyjęciu, Naprawde Zjadłam Prawie Nic A I Tak Mam Kilo Wiecej, Tzn +7.. Szok, Za Szybko Troche... Trzeba Lody Odstawić, Tylko Jak?

No ja też mam tak 7kg na plusie:wściekła/y:. Czasami mam to gdzieś i jem dalej, a czasami to mnie taki dół łapie i mam wyrzuty sumienia po wszystkim co zjem. Tak sobie myślę i tak tyję i nie mogę sobie odmówić wielu rzeczy, więc po co obciążać psychikę. Nie wiem czy naprawdę tak źle wyglądam, czy mi się tylko tak wydaje, a nikt mi przecież szczerze nie powie choćbym była potworem i może lepiej, bo w ogóle bym doła załapała.

Dziewczyny tak sobie czytam o Waszych "problemach" wagowych i myśle sobie, że to sie cieszyc trzeba...Dobrze, że rośniemy bo i dzieci rosną. Ja się trochę martwię bo albo chudnę albo stoję w miejscu.

Ostatnie wyniki miałam strasznie kiepskie, ubyło mi 1,5 kg.
Dziś odbieram świeżutkie i mam stresa.

5 czerwca do lekarza i mam nadzieję, że bedzie choc kilogram na plusie.

:tak:
JA DZIŚ USIŁOWAŁAM DLA ŻARTÓW ZMIEŚCIC SIĘ W SPODNIE SPRZED 2 M-CY. REZULTAT BYŁ TAKI ŻE MĄZ POMAGAŁ MI JE ZDJĄC, BO SAMA BYM NIE DAŁA RADY... WSZYSTKO JEST PIĘKNE, ALE PRZED SAMĄ CIĄŻĄ, KIEDY JESZCZE NIE MIAŁAM ŻADNYCH PLANÓW NA DZIECKO SCHUDŁAM 10 KG... I TERAZ ZNOWU TYJĘ ;)) TO JEST NAJWIĘKSZY ELEKT JO-JO JAKI KIEDYKOLWIEK W ŻYCIU MIAŁAM :-)

u mnie bez zmian 7-8 kg na plusie .Nie jest tak źle ale zaczęłam wcinać słodycze co do tej pory było nie do przyjęcia :-D:-D:-D:-D:-D

Ja Przytyłam Już 9 Kg... Mimo Iż Ma Byc Synus To Jem Czekolade I Słodkie Kilogramami!!!!! Przez Całe życie Nie Jadłam Słodkiego, Bo Nie Miałam Ochoty, A Teraz Chyba Nadrabiam Ostatnie 26 Lat!!!

reklama
No Widzisz Rudson, Coś Na Opak To Idzie... Mi Gin Powiedział Już W 14 Tygodniu Ze Na 90 % Synek. Za Dwa Tygodnie Ide To Potwierdzić Bo Na Usg W 19 Tc Mały Zakrył Siusiaka Udkami. Ja Z Tymi Słodyczami Przeginam Totalnie, Myśle Sobie Ze Może Sie Lekarz Pomylił??? Wcinam Codziennie Około 3 Paczek Ciastek No I Te Czekolady... Idzie Oszaleć Kiedy Rano Wchodze Na Wage!!!

Do góry