reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Kobitki ja tez pzrechodze delikatny kryzys osobowosci...bo u mnie 7 kg na plusie...nie wazne ze jem mniej niz 3 miesiace temu i tak tyje:baffled::baffled::baffled:...a najgorsze ze ja z tych biodrzastych jestem i wszystko w biodra idzie:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Nie bylo tak zle u lekarza stanelam na wadze a tam tylko 2 kg na plusie :tak: nawet nei wiecie jak mi ulzylo bo sie spodziewalam conajmniej 6 kg

Kaczusia- ale z Ciebie szczęściara, ja to nie liczę na taki cud po wejściu na wagę.
Ale powiem Wam szczerze, że chyba trochę lepiej zaczynam się czuc w swoim ciele, bo tak nagle brzuch mi wystrzelił i przynajmniej widac, że to ciąża a nie nadwaga:happy:.
Brzuch nagle zrobił się naprawdę wielki, wygląda tak na 7 miesiąc, ale przynajmniej go widac. Powiem dziś meżowi, żeby mi pstryknął jakąś fotkę to same ocenicie jaki duży:szok:.

a u mnie nikt raczej nie zauwaza a kazdy kto wie ze jestem w ciazy mowi ze niezabardzo widac:-(

wczoraj gin mnie wazyl i 2,5kg do przodu ale musze chyba przystopowac z jedzeniem bo mam taki apetyt ostatnio ze az sie dziwie ze jeszcze kilka tygodni temu nie mialam na nic checi..wlasnie zjadlam 2 lody i serek homogenizowany...niestety do slodkiego mnie ciagnie!

Mnie sie ogolnie to nie chce jesc wcale zmuszam sie by w siebie cos wcisnac ale jak juz to przyswajam tylko slodycze, o dziwo oprocz czekolady :szok: jakies suche ciastka popijane woda no i owoce.
Dzisiaj sobie wykupilam tabletki na mdlosci i wkoncu nie wymiotowalam :tak::-D hurrrrrrrrrra ale apetytu za bardzo nie mam.

hey, ja przez 4,5 miesiąca przytyłam 6 kg. Na nieszczęście mam samą ochotę na niezdrowe rzeczy - lody, pizze, małosolne, opycham się górą słodyczy by na drugie danie zjeśc bigos... ja nie wiem, jak mój żołądek to wytrzymuje (???) po wszystkim czuje sie rewelacyjnie i nie mam żadnych probemów z żoładkiem. teraz zaczelam sie troche pilnować, by przestać tyle tyć ;)

Dziewczeta nie bójcie sie tak o swoja wage....w końcu maly czlowiek który w Was rośnie podjada troche od Was więc to że zjecie to czy owo i to w wiekszych ilosciach jest Ok.
Wiadomo że zadna na koniec ciązy nie chce wygladac jak WIELORYB ale kazda ktora o siebie dba napewno do tego nie dopusci tym bardziej ze jest coraz wiecej swiezych warzyw i owocow...juz sie pokazaly truskawki.....a przeciez lato przed nami...wiecie ile dobroci nam przyniesie MATKA ZIEMIA:-D:-D:-D:-D:-D:-D?

reklama
Do góry