reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Kobitki ja tez pzrechodze delikatny kryzys osobowosci...bo u mnie 7 kg na plusie...nie wazne ze jem mniej niz 3 miesiace temu i tak tyje:baffled::baffled::baffled:...a najgorsze ze ja z tych biodrzastych jestem i wszystko w biodra idzie:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Nie bylo tak zle u lekarza stanelam na wadze a tam tylko 2 kg na plusie :tak: nawet nei wiecie jak mi ulzylo bo sie spodziewalam conajmniej 6 kg

Kaczusia- ale z Ciebie szczęściara, ja to nie liczę na taki cud po wejściu na wagę.
Ale powiem Wam szczerze, że chyba trochę lepiej zaczynam się czuc w swoim ciele, bo tak nagle brzuch mi wystrzelił i przynajmniej widac, że to ciąża a nie nadwaga:happy:.
Brzuch nagle zrobił się naprawdę wielki, wygląda tak na 7 miesiąc, ale przynajmniej go widac. Powiem dziś meżowi, żeby mi pstryknął jakąś fotkę to same ocenicie jaki duży:szok:.

a u mnie nikt raczej nie zauwaza a kazdy kto wie ze jestem w ciazy mowi ze niezabardzo widac:-(

wczoraj gin mnie wazyl i 2,5kg do przodu ale musze chyba przystopowac z jedzeniem bo mam taki apetyt ostatnio ze az sie dziwie ze jeszcze kilka tygodni temu nie mialam na nic checi..wlasnie zjadlam 2 lody i serek homogenizowany...niestety do slodkiego mnie ciagnie!

Mnie sie ogolnie to nie chce jesc wcale zmuszam sie by w siebie cos wcisnac ale jak juz to przyswajam tylko slodycze, o dziwo oprocz czekolady :szok: jakies suche ciastka popijane woda no i owoce.
Dzisiaj sobie wykupilam tabletki na mdlosci i wkoncu nie wymiotowalam :tak::-D hurrrrrrrrrra ale apetytu za bardzo nie mam.

hey, ja przez 4,5 miesiąca przytyłam 6 kg. Na nieszczęście mam samą ochotę na niezdrowe rzeczy - lody, pizze, małosolne, opycham się górą słodyczy by na drugie danie zjeśc bigos... ja nie wiem, jak mój żołądek to wytrzymuje (???) po wszystkim czuje sie rewelacyjnie i nie mam żadnych probemów z żoładkiem. teraz zaczelam sie troche pilnować, by przestać tyle tyć ;)

Dziewczeta nie bójcie sie tak o swoja wage....w końcu maly czlowiek który w Was rośnie podjada troche od Was więc to że zjecie to czy owo i to w wiekszych ilosciach jest Ok.
Wiadomo że zadna na koniec ciązy nie chce wygladac jak WIELORYB ale kazda ktora o siebie dba napewno do tego nie dopusci tym bardziej ze jest coraz wiecej swiezych warzyw i owocow...juz sie pokazaly truskawki.....a przeciez lato przed nami...wiecie ile dobroci nam przyniesie MATKA ZIEMIA:-D:-D:-D:-D:-D:-D?

reklama
Do góry