reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

jestesmy na wczasach;-]haha
wczoraj maly pokonal z nami 400 km...i spal cala droge....okolo 6 godzin jak aniolek,potem poznal dziadkow i byl bardzo grzeczny...nocki nam przesypia w miare cale...budzi sie co 3 godzinki do jedzonka i dalej spi:-)
odpukac jak narazie aniolek:-)
niewiem jak te zdjecia wam tu wstawic....a chcialam takie z porodu z pepowiną i wogule....takie na goraco...ale niewiem jak:wściekła/y:
Szkoda ze nie mozesz ich wstawic :(( Monia a masz moze nasza-klase?

reklama
pod okienkiem odpowiedzi jest okienko "Dodatkowe opcje" i tam masz "Zarzadzaj zalacznikami". Klikasz na to i tam dodajesz zdjecia:)

u mnie caly czas cisza, wczoraj mialam wizyte u gina i jego zdaniem narazie sie na porod nie zapowiada. wiec dalej cierpliwie czekam:)

monia to super ze maly jest taki grzeczny. Oby tak dalej:)

kamilka a co tam u Ciebie slychac? Jak samopoczucie?

pod okienkiem odpowiedzi jest okienko "Dodatkowe opcje" i tam masz "Zarzadzaj zalacznikami". Klikasz na to i tam dodajesz zdjecia:)

u mnie caly czas cisza, wczoraj mialam wizyte u gina i jego zdaniem narazie sie na porod nie zapowiada. wiec dalej cierpliwie czekam:)

monia to super ze maly jest taki grzeczny. Oby tak dalej:)

kamilka a co tam u Ciebie slychac? Jak samopoczucie?
U mnie wporządku ;)) Mala rosnie, kopie i ogólnie sprawia ze jestem najszczesliwsza kobietka na swiecie ;)) Za 3 tygodnie biore slub wiec wogole super.... choc dopadaja mnie czasami humorki w ciazy co nie zawsze podoba sie mojemu narzeczonemu bo placze bez powodu hihihi i sie wyklocam o glupoty hihi ale minie.... z zakupow mam juz wszystko procz lozeczka i wozka... i tak sobie marze zeby ten czas ktory zostal szyvko zlecial zebysmy byli juz razem ;)) no ale jeszcze 12 tygodni musze poczekac :)) ..... choc przyznam jak pomysle o porodzie to oblewa mnie zimny dreszcz hihi.... a Twojemu maluszkowi sie chyba podoba w brzusku hihi.... ja podobno tez nie bardzo sie na swiat spieszylam hihi

moz-screenshot.jpg

Załączniki

• .jpg
    .jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 98
czesc kofane...jutro wracam do domu to wysle zdjecia bo wiekszosc mam na swoim kompie:-)
mam teraz male zamieszanie bo mały nieje prawie wcale mojego mleka....niewiem czemu ale nie moge sciagnac...caly czas mu sciagalam swoje a teraz wczoraj przez caly dzien udalo mi sie 70 mili.tylko sciagnac...
musialam go znowu dokarmic...bebiko1:-(

agugucha kofana a ty sie jeszcze meczysz....:szok:
podam ci mojego malego przez monitora i niech temu twojemu malcowi poopowiada jak po drugiej stronie jest...:-)jak dziadkowie rozpieszczaja...jak wszyscy przynosza prezety...hihi...moze sie skusi i wyjdzie:-)

kamilka a ty jak znosisz teraz ten czas okres??:-)

agugucha kofana a ty sie jeszcze meczysz....:szok:
podam ci mojego malego przez monitora i niech temu twojemu malcowi poopowiada jak po drugiej stronie jest...:-)jak dziadkowie rozpieszczaja...jak wszyscy przynosza prezety...hihi...moze sie skusi i wyjdzie:-)

kamilka a ty jak znosisz teraz ten czas okres??:-)
A dziekuje kochana nie narzekam :)) moj ukochany jest ze mna wiec czas plynie blogo :)) oby tak dalej :)) tylko zgagi mnie meczyc zaczely :(( a to masakra jest jakas!!:wściekła/y:

kamila to pewnie teraz czas Ci wypelniaja przygotowania do slubu. Pochwal sie koniecznie pozniej zdjeciami :-) a co do humorow ciazowych to nie ma sie co martwic, podobno po ciazy mijaja ;-) ja od poczatku ciazy jestem jednym wielkim wulkanem emocjonalnym,a o placzliwosci to juz nie wspomne;-)

monia no widzisz a ja sie nadal rozpakowac nie moge;-) malemu sie nie spieszy a mi sie spieszy coraz bardziej;-) boli mnie juz doslownie wszystko, hormony szaleja, ledwo chodze i mecze sie czekaniem... ale co zrobic jak trzeba to trzeba.
A Twoje malenstwo jest przesliczne!!! chetnie go wypozycze moze przepowie temu mojemu:tak:

kamila to pewnie teraz czas Ci wypelniaja przygotowania do slubu. Pochwal sie koniecznie pozniej zdjeciami :-) a co do humorow ciazowych to nie ma sie co martwic, podobno po ciazy mijaja ;-) ja od poczatku ciazy jestem jednym wielkim wulkanem emocjonalnym,a o placzliwosci to juz nie wspomne;-)

monia no widzisz a ja sie nadal rozpakowac nie moge;-) malemu sie nie spieszy a mi sie spieszy coraz bardziej;-) boli mnie juz doslownie wszystko, hormony szaleja, ledwo chodze i mecze sie czekaniem... ale co zrobic jak trzeba to trzeba.
A Twoje malenstwo jest przesliczne!!! chetnie go wypozycze moze przepowie temu mojemu:tak:
Tak tylko ta zgaga straszna :wściekła/y::wściekła/y: wykonczy mnie.... a slub juz nie dlugo.. za jakies dwa tygodnie... dzis przymierzalam swoja sukienke no i co tu duzo pisac szalu nie bedzie.. wygladam jak w worku, ale nic nie poradze.... grubasek sie zrobilam

reklama
Do góry