reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

Kochane dziewczyny wesolych swiat:-)

monia jak cie nie bylo kilka dni to juz po cichu mialam nadzieje ze jak sie tu pojawisz to nie sama tylko z malenstwem :-D ale w takim razie czekamy na Marcelka!

reklama
kofana no jeszcze jestem 2 w 1...:-)
ale mysle ze to bedzie tak jak mowil lekarz,ze do konca roku Marcelino sie wyslizgnie:-)
wczoraj myslalam ze nie wyrobie...
wszystko mnie boli,ruszam sie jak stara babcia....nogi mi puchna jak balerony,apetyt mam jak za cała rodzinke,bolały mnie plecy,nogi....stac nie moglam bo brzuch bolal nadole...oj..normalnie odechciewa sie wszystkiego...:sorry:

no te ostatnie chwile napewno nie sa fajne... cos o tym wiem;-) ale jeszcze chwilka i bedzie po wszystkim:tak: ja z jednej strony juz bym chciala urodzic bo zaczyna mnie meczyc ta ciaza strasznie... a z drugiej strony obawiam sie jak to bedzie jak juz urodze, czy sobie poradze itp. wiec ciesze sie ze jeszcze miesiac z brzuszkiem mi zostal ;-)

kofana ty tez juz prawie prawie....:-)
kurcze doszlam dzis do wniosku ze moj luby potrafi byc bardzo niewyrozumialy:crazy:
mam swoje fochy teraz zapewne ktorych sama nie widze....ale mometami mnie tak irytuje ze szok:crazy:
kurcze kiedy ten malec wyjdzie no....
troche sie boje jak to teraz bedzie....ale wiem ,ze co ma byc to bedzie wiec chcialabym miec to juz za soba...:-)

kofana ty tez juz prawie prawie....:-)
kurcze doszlam dzis do wniosku ze moj luby potrafi byc bardzo niewyrozumialy:crazy:
mam swoje fochy teraz zapewne ktorych sama nie widze....ale mometami mnie tak irytuje ze szok:crazy:
kurcze kiedy ten malec wyjdzie no....
troche sie boje jak to teraz bedzie....ale wiem ,ze co ma byc to bedzie wiec chcialabym miec to juz za soba...:-)
Kochana wszystkie mamy fochy teraz niestety:crazy::crazy: no ale trudno musza to jakos wytrzymac... wy juz bliziutko do konca mi jeszcze troche zostalo... tez bym chciala miec ze soba juz maluszka ale lepiej niech siedzi sobie tam bezpieczna w brzuszku i za szybko nie wychodzi... poczekam na nia cierpliwie:-):-):-) Jak minęly wam świeta??

dzien doberek dziewczynki:-)
umnie chyba sie cos zaczyna....
cala nocke mialam skurcze...ostatni o 6 rano....cala noc mniej wiecej co 2 godzinki ....potem co godzinke.....to jeszcze nie porodzik ,ale chyba sie wkoncu juz zbliza...:-)
powiem ,ze troche mam stracha....mam nadzieje ,ze wody same odejda jak przy oststniej dzidzi.....
spakowana juz jestem ....torba czeka przy drzwiach ,moja druga połowa w pracy juz ale na sile go musialam wypchnac...i obiecac ze co skurcz bede sie odzywac:cool2:
kamilka fochy to moja specjalnosc w tej ciąży ;-)
a po swietech przytylam troche,ale na wage sie boje wejsc...haha

dzien doberek dziewczynki:-)
umnie chyba sie cos zaczyna....
cala nocke mialam skurcze...ostatni o 6 rano....cala noc mniej wiecej co 2 godzinki ....potem co godzinke.....to jeszcze nie porodzik ,ale chyba sie wkoncu juz zbliza...:-)
powiem ,ze troche mam stracha....mam nadzieje ,ze wody same odejda jak przy oststniej dzidzi.....
spakowana juz jestem ....torba czeka przy drzwiach ,moja druga połowa w pracy juz ale na sile go musialam wypchnac...i obiecac ze co skurcz bede sie odzywac:cool2:
kamilka fochy to moja specjalnosc w tej ciąży ;-)
a po swietech przytylam troche,ale na wage sie boje wejsc...haha
Kochana trzymam kciuki za Ciebie żeby poszło gładko jak już sie zacznie ;)) Ja pewnie też przytyłam... dowiem się w środe na wizycie u gina ;)) A mała kopie i sie przesuwa coraz mocniej ... fajne to hihi

u mnie hormonki (odpukac:-p) cicho siedza ostatnio i juz nie szaleja ale zaczynam byc juz troszke rozdrazniona ta koncowka ciazy.... Bo jak tu sie nie wkurzac jak sobie miejsca nie mozna znalesc bo wszystko boli swedzi szczypie drapie gryzie i co tylko mozliwe:-D ja mam ambitny plan spakowania dzis dokladnie torby do szpitala... Tylko zastanawia mnie ile ciuszkow dla malego mam spakowac hmmm?

A po swietach spokojnie troszke sie wynudzilam a tu jeszcze prawie miesiac nic nie robienia mnie czeka...Mam nadzieje ze maly sie sprezy i zacznie sie niedlugo szykowac do wyjscia:tak:

Monia doskonale rozumiem Twoje obawy bo tez mam takie. I tez juz bym chciala miec to za soba bo i tak mnie to czeka wiec po co przedluzac:-p

kamila no fajne sa ruchy dzidzi.... najfajniejsze sa chyba pod koniec jak juz jest duza i czujesz jej kazdy ruch:-) i rozpycha sie na wszystkie strony i wypycha chyba wszystkie mozliwe czesci ciala :-)chociaz nie powiem bo czasami to bywa troche uciazliwe w szczegolnosci jak chcesz spac a maluszkowi sie akurat zachciewa akrobacji;-)

dziewczyny ja juz niewyrabiam.....:baffled:
skurcze czeste ale tylko w nocy...w dzien to przechodzi i jestem wykonczona....plecy lekko bola....i na dole tak mnie boli ...a raczej kłuje ze szok....maly w nocy dostaje szalu a w dzien milczy....:-(

reklama
dziewczyny ja juz niewyrabiam.....:baffled:
skurcze czeste ale tylko w nocy...w dzien to przechodzi i jestem wykonczona....plecy lekko bola....i na dole tak mnie boli ...a raczej kłuje ze szok....maly w nocy dostaje szalu a w dzien milczy....:-(
O kurde trzymaj się kochana ja mam jakies dziwne przeczucia że Twój maluszek pojawi sie niebawem na świecie:-):-):-):-):-)

Do góry