reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

też tak robię czasem - stukam w brzuch i czekam czy się odezwie ;) i praktycznie za każdym razem odpukuje mi kopniakiem ;) może powinnam mieć wyrzuty sumienia że budzę dziecko jak sobie smacznie śpi w brzuchu? :tak:
Wiesz co? Ja mysle ze nasze maluszki lubia jak je tak zaczepiamy ;)) I tez tak robie ;)) Lubie jak mi odpukuje... ona chyba tez lubi ..lub on:-):-):-)

reklama
Ja też zaczęłam tak robić. Tylko nie zawsze dzidzia mi odpukuje...i za każdym razem się boję, czy nie zrobię przez to "pukanie" krzywdy kruszynce :-(
A jak odpukuje, to po jakimś czasie. :happy:

mi sie maleństwo teraz malo rusza....ale juz niepanikuje tak....bo wkońcu to juz zaraz koncówka....nie ma juz tyle miejsca na szalenstwa:-)

kurcze mometami mam ochote sie spakowac i wyjechac ....
dopiero jak sie malenstwo urodzi to mamy ruszyc,ale ja normalnie czasem mam dosc tej monotonni...:cool2:

monia mam dokladnie tak samo ale doszlam do wniosku ze musze sie jeszcze troche nacieszyc ta monotonia bo niedlugo mnie czeka duzo atrakcji z malym hehe:-)

netefe kamila eva a imiona dla malenstw juz macie wybrane?:-)

monia mam dokladnie tak samo ale doszlam do wniosku ze musze sie jeszcze troche nacieszyc ta monotonia bo niedlugo mnie czeka duzo atrakcji z malym hehe:-)

netefe kamila eva a imiona dla malenstw juz macie wybrane?:-)
Dziewczyny nic nie mówcie o monotonni... mam jej tyle że gdybym mogła to bym nią wymiotowała doslownie:-( Jeszcze sie dowiedzialam ze najprawdopodobniej nie wyjade z moim kochanym tylko bede musiala zostac sama w Polsce z dzidzia a on bedzie pracowal tam zeby odlozyc pieniadze i zjechac na stale:-:)-( Jestem tym przerazona i plakac mi sie chce jak o tym mysle:-( A imionka mamy juz wybrane. Jesli bedzie chlopiec to Kubuś a jak dziewczynka to Julka:-):-) a Wy??

kamila sliczne imiona:-) u mnie bedzie Marcinek chyba ze na sali porodowej dostane jakiegos olsnienia i zmienie imie bo ze mna to nie raz roznie bywa;-)
pewnie nie bedzie Ci latwo samej z dzidzia, ale jezeli dzieki temu w przyszlosci ma wam sie zyc lepiej to napewno dobre rozwiazanie. A mieszkasz sama czy z kims?

no my tak nad imieniem na razie powoli myślimy, jest parę pomysłów, ale nie wybraliśmy jeszcze nic na pewno. Tak się ślimaczymy trochę ;) ważne żeby było oryginalnie, ale nie dziwacznie, i żeby było gdzieś "R" w imieniu :)

My dopiero pomyślimy nad imieniem, kiedy poznamy płeć :)
A dla pocieszenia Kamilko, mi też w pewnych momentach się chce płakać i też nie mam łatwej ciąży. Trzymaj się cieplutko!

reklama
Dzieki kochane za pocieszenie :)) Ja mieszkam z rodzicami wiec nie jest moze tragicznie ale to i tak nie to samo co z mezem ;(( No ale radzic sobie trzeba jakos.... wkoncu niedlugo pojawi sie na swiat nasza kruszynka

Do góry