reklama
czesc kobitki:-)
ale mialam wczoraj dzionek leniwca....lezalam jak leń prawie cały czas i spalam nawet godzinke....śniegu troche było i jakos tak mnie jak tego niedzwiadka na zime wzieło:-)
mały mi sie coraz mniej wierci,ale nie martwie sie tym bo lekarz mowil,ze na koniec tak jest....czasem jak chce zeby sie odezwal to ładnie poprosze i poglaskam po brzuszku i przewaznie daje znac:-)
dzis nocka nieprzespana bo bolał mnie ząb...znowu w dzien mnie zmuli...
ale mialam wczoraj dzionek leniwca....lezalam jak leń prawie cały czas i spalam nawet godzinke....śniegu troche było i jakos tak mnie jak tego niedzwiadka na zime wzieło:-)
mały mi sie coraz mniej wierci,ale nie martwie sie tym bo lekarz mowil,ze na koniec tak jest....czasem jak chce zeby sie odezwal to ładnie poprosze i poglaskam po brzuszku i przewaznie daje znac:-)
kamila_0502
szczęśliwy
Monia dobrze ze juz sie tak nie martwisz!! Leniu**** dowoli... musisz nabrac sil ) Ja wczoraj mialam udany dzien nawet... choc jestem sama bo ukochany wyjechal do babci... zobzczymy sie w czwartek na usg... a dzis tez jestem jakas zmulona... malo spalam i pewnie dlatego... buziaki dla wszystkichczesc kobitki:-)
kamila_0502
szczęśliwy
Dam na pewno znac kochana :-):-):-)... nie moge sie doczekac choc tez sie troszke boje czy dzidzius jest zdrowy i czuje sie dobrze... ale szczerze wierze ze tak:-):-):-):-)no kamilka to teraz juz w czwartek koniecznie musisz dac znac co w tym brzuszku ,a raczej kto tam czeka:-)
kamila_0502
szczęśliwy
Ja tez mam co wizyte robione kochana:-):-) tle ze teraz jade na 3d sobie do innego lekarza i dlatego sie tak boje... zreszta ja sie nie martwie tylko kilka dni po usg potem odnowa az do nastepnej wizyty... tez panikara jestemdobrze ze ja mam usg co wizyte robione....jestem straszna panikara i chyba bym nerwowo wykonczyla wszystkich w domu;-);-)
netefe a mialas juz usg polowkowe? bo robi sie je pomiedzy 18-23 tc. I na tym usg juz plec dziecka jest przewaznie dobrze widoczna:-)
ja od poczatku ciazy bylam pewna ze to chlopiec i moje przeczucia sie sprawdzily
Czyli już niedługo czeka mnie usg? :-) Zapewne pójdę w 23 tyg, bo w dopiero wtedy kończy się przerwa świąteczna . A niestety muszę najpierw iśc do lekarza, dostac skierowanie i się zapisac. Uff
reklama
też tak robię czasem - stukam w brzuch i czekam czy się odezwie i praktycznie za każdym razem odpukuje mi kopniakiem może powinnam mieć wyrzuty sumienia że budzę dziecko jak sobie smacznie śpi w brzuchu?czesc kobitki:-)
Podziel się: