reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

Ale pustki tu ;(( szkoda bo potrzebuje z kims pogadac... mialam ciezka noc:-:)-:)-( faceci sa okropni!!!!Nic sie dla nich nie liczy chyba... mowia jedna robie drugie.... mam nadzieje ze wy macie lepszy weekend niz ja:-(

reklama
monia ooooj ja tu widze objawy zblizajacego sie porodu:-) a ja kurcze co noc mam regularne skurcze po kilka godz tak co 5 min srednio:eek: dobrze ze jutro mam wizyte u gina to mu sie zapytam czy to normalne bo troche mnie to niepokoi...

kamilka co sie stalo kochana?:-(

monia ooooj ja tu widze objawy zblizajacego sie porodu:-) a ja kurcze co noc mam regularne skurcze po kilka godz tak co 5 min srednio:eek: dobrze ze jutro mam wizyte u gina to mu sie zapytam czy to normalne bo troche mnie to niepokoi...

kamilka co sie stalo kochana?:-(
A szkoda pisac:-:)-( zawiodlam sie i tyle:-(.... a byl jedyna osoba ktorej ufalam... teraz nie wiem co myslec

kamilka drobne a nawet czasem wieksze sprzeczki to w tym okresie jak umnie norma....
nie stresuj sie....zaraz bedzie dobrze a co sie nanerwujesz to sie nanerwujesz....pamietaj ,ze facet to troche jak z innej epoki....i z innej planety kochana...buziaczki...

agugucha......niby sie zbliza ale jakos nic ....teraz spokojnie....dni sa milczace ale za to wieczorkami mam kilka skurczy....plecy to mnie rwa niesamowicie,ale tez wieczorami....podobnie jak u ciebie ale ja to nie tak czeste skurcze mam.....:cool2:
brzuszek mam ponoc strasznie nisko<tak mi mowia w domu>
jak narazie caly czas mysle o wyjezdzie na swieta.....21ego ide do lekarza na badanko znowu i zeby sie upewnic ze moge jechac:-):-)

kamilka drobne a nawet czasem wieksze sprzeczki to w tym okresie jak umnie norma....
nie stresuj sie....zaraz bedzie dobrze a co sie nanerwujesz to sie nanerwujesz....pamietaj ,ze facet to troche jak z innej epoki....i z innej planety kochana...buziaczki...
No dokladnie kochana... z innej planety... niby kochaja nad zycie i mowia ze by umarli gdybysmy odeszly a w niektorych momentach zupelnie o nas zapominaja jakbysmy nie istnialy... caly dzien mam dola.... ale choc "przepraszam" sie doczekalam... Kurde dziewczyny w to juz z gorki macie:-) ja w czwartek na usg i mam nadzieje ze wreszcie dowiem sie co bedzie no i oczywiscie ze zdrowe jest bo to dla mnie najwazniejsze zeby tak bylo!!

reklama
Wogóle to mam do Was pytanie... uzywam codziennie kremu przeciw rozstepom a dzis zauwazylam ze na piersiach mi sie zrobily mimo to:-( okropne to... nie wiem co robic zeby nie bylo ich wiecej i nie zaczely na brzuchu tez wyskakiwac... czego uzywacie?? Ja jak dotad kupowalam kremu z gerbera ale chyba nie jest dobry skoro sie pojawily...

Do góry