reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

hatorska mi się też za bardzo nie chce:rofl2: ale właśnie trzeba się pozbyć tej oponki :tak:Lato nadchodzi trzeba jakoś wyglądać:cool2: Mam nadzieje że dam rade:dry::sorry2:

reklama
ja przytyłam w ciązy 10 kg, po porodzie zostały mi na plusie 2 kg
apetyt mam, ale jak M. wróci do pracy to pewnie nie będę miała czasu za bardzo jeść
już teraz jem w pośpiechu, łapczywie, żeby zdążyć, zanim mała zapłacze itd.
oponkę też mam :/

Morgaine, karmisz piersia i jesz czekolade ? To mozna tak ? hm... Ja juz sama nie wiem co jesc... jeszcze troche i sie wykoncze psychicznie tym ograniczaniem.\

A waga u mnie... tylko 10 kg w dol...zostalo jeszcze jakies 15 kg minimum do zrzucenia. Nie mieszcze sie w bluzki sprzed ciazy i w spodnie tez nie. Nosze te spodnie co w ciazy i te same koszule co w ciazy...masakra. Kiedy ten brzuch sie chociaz wciagnie do konca.

Jak już spadłam poniżej tej hole....rnej 60 to jakoś lżej na duchu :-) i wadze :-)
Dzisiaj wcisłam się w kantki sprzed ciąży - coprawda zapięłam tylko na jeden z dwóch guzików i boczki wystają ale zakamuflowałam je pod dżakietem i git :-D
Przez te kolki, które zaczęły się u maluszka to już nie wiem naprawde co jeść - wyeliminowałam od dzisiaj cały nabiał i chyba tego nie przeżyje :wściekła/y: ale oby małemu było dobrze - ja nadrobie niebawem
A słodyczy to nawet już mi się odechciało jak wiedze jak maluszek płacze

Morgaine, karmisz piersia i jesz czekolade ? To mozna tak ? hm... Ja juz sama nie wiem co jesc... jeszcze troche i sie wykoncze psychicznie tym ograniczaniem.\

ja, odpukac, tez jem raczej wszystko, w rozsadnych ilosciach oczywiscie... Maluda jakos bardzo nie cierpi, a i ja odetchnelam...

A co do wagi, to z 14kg nabytych zostalo tylko 4 do zrzucenia :-) Ale jak nie zrzuce to sie nic nie stanie, nie jest zle :-) Oponke oczywiscie tez posiadam, ale to chyba tymczasowe, bo chyba tez zniknie kiedys... ;-)

a czemu niby nie jesc czekolady?? bobo to uwielbia w mleczku:-D
ja moge jesc smazone, nic sie malej nie dzieje po kotlecie...
waga stoi w miejscu. i nie chodzi o to ze w lazience na podlodze:-D tylko 63kg :-( cholera ja też chcę jak madziarkas już poniżej 60ciu!!!

Ja tez się pochwalę ze do zgubienia zostały mi 2 kg i wchodze w spodnie z przed ciąży( i jestem w szoku po tygodniu :szok:!) ale oponka jest:baffled: , ale sciągamy się pasem:confused:

reklama
no jest ich bardzo duzo chociazby jeden glowny ze rozleniwia i tak juz zwiadczale po ciazy miesnie. Ja wiem ze mozna ich stosowac doraznie np na jakies wieksze wyjscie, na codzien nie powinno sie tego nosic...

Do góry