reklama
ja przytyłam w ciązy 10 kg, po porodzie zostały mi na plusie 2 kg
apetyt mam, ale jak M. wróci do pracy to pewnie nie będę miała czasu za bardzo jeść
już teraz jem w pośpiechu, łapczywie, żeby zdążyć, zanim mała zapłacze itd.
oponkę też mam :/
apetyt mam, ale jak M. wróci do pracy to pewnie nie będę miała czasu za bardzo jeść
już teraz jem w pośpiechu, łapczywie, żeby zdążyć, zanim mała zapłacze itd.
oponkę też mam :/
anisad
Fanka BB :)
Morgaine, karmisz piersia i jesz czekolade ? To mozna tak ? hm... Ja juz sama nie wiem co jesc... jeszcze troche i sie wykoncze psychicznie tym ograniczaniem.\
A waga u mnie... tylko 10 kg w dol...zostalo jeszcze jakies 15 kg minimum do zrzucenia. Nie mieszcze sie w bluzki sprzed ciazy i w spodnie tez nie. Nosze te spodnie co w ciazy i te same koszule co w ciazy...masakra. Kiedy ten brzuch sie chociaz wciagnie do konca.
A waga u mnie... tylko 10 kg w dol...zostalo jeszcze jakies 15 kg minimum do zrzucenia. Nie mieszcze sie w bluzki sprzed ciazy i w spodnie tez nie. Nosze te spodnie co w ciazy i te same koszule co w ciazy...masakra. Kiedy ten brzuch sie chociaz wciagnie do konca.
madziarkas
Fanka BB :)
Jak już spadłam poniżej tej hole....rnej 60 to jakoś lżej na duchu :-) i wadze :-)
Dzisiaj wcisłam się w kantki sprzed ciąży - coprawda zapięłam tylko na jeden z dwóch guzików i boczki wystają ale zakamuflowałam je pod dżakietem i git
Przez te kolki, które zaczęły się u maluszka to już nie wiem naprawde co jeść - wyeliminowałam od dzisiaj cały nabiał i chyba tego nie przeżyje ale oby małemu było dobrze - ja nadrobie niebawem
A słodyczy to nawet już mi się odechciało jak wiedze jak maluszek płacze
Dzisiaj wcisłam się w kantki sprzed ciąży - coprawda zapięłam tylko na jeden z dwóch guzików i boczki wystają ale zakamuflowałam je pod dżakietem i git
Przez te kolki, które zaczęły się u maluszka to już nie wiem naprawde co jeść - wyeliminowałam od dzisiaj cały nabiał i chyba tego nie przeżyje ale oby małemu było dobrze - ja nadrobie niebawem
A słodyczy to nawet już mi się odechciało jak wiedze jak maluszek płacze
U
użytkownik 838
Gość
Morgaine, karmisz piersia i jesz czekolade ? To mozna tak ? hm... Ja juz sama nie wiem co jesc... jeszcze troche i sie wykoncze psychicznie tym ograniczaniem.\
ja, odpukac, tez jem raczej wszystko, w rozsadnych ilosciach oczywiscie... Maluda jakos bardzo nie cierpi, a i ja odetchnelam...
A co do wagi, to z 14kg nabytych zostalo tylko 4 do zrzucenia :-) Ale jak nie zrzuce to sie nic nie stanie, nie jest zle :-) Oponke oczywiscie tez posiadam, ale to chyba tymczasowe, bo chyba tez zniknie kiedys... ;-)
a czemu niby nie jesc czekolady?? bobo to uwielbia w mleczku
ja moge jesc smazone, nic sie malej nie dzieje po kotlecie...
waga stoi w miejscu. i nie chodzi o to ze w lazience na podlodze tylko 63kg :-( cholera ja też chcę jak madziarkas już poniżej 60ciu!!!
ja moge jesc smazone, nic sie malej nie dzieje po kotlecie...
waga stoi w miejscu. i nie chodzi o to ze w lazience na podlodze tylko 63kg :-( cholera ja też chcę jak madziarkas już poniżej 60ciu!!!
erba22a nie za szybko to ściąganie?
Położna powiedziała ze ok jak najbardziej .
A Ty wiesz o jakis przeciwwskazaniach ?
reklama
A
asiunia876
Gość
no jest ich bardzo duzo chociazby jeden glowny ze rozleniwia i tak juz zwiadczale po ciazy miesnie. Ja wiem ze mozna ich stosowac doraznie np na jakies wieksze wyjscie, na codzien nie powinno sie tego nosic...
Podziel się: