reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak się zmienia nasza waga

jak ja lubie teraz odwiedzac ten watek:-D dzisiaj rano 1 kg mniej i juz 61... jupiiii, jeszcze tylko 4 kg....

reklama
...wk..wiacie mnie, nie wchodze tu wiecej :-D :-D :-D

u mnie nadal 10+ ;-) nienawidze was!

(wlasnie wrabawszy miche bitej smietany z biszkoptami i musem truskawkowym :-D a co mam sobie zalowac, meza mam, trojke dzieci mam, ciuchy juz kupilam wieksze i W DUPIE MAM TE DODATKOWE KILOGRAMY :-D doslownie :-D )

aenye dlatego tu nie zagladam i sie nie wypowiadam ;-) na wage nie wchodze, w ciuchy jako tako - gorzej wygladam, w lustro nie patrze i w chusteczke płacze ;-)

e no laski to ja nie bede juz uzewnetrzniac swojej radosci...sorry:(
i tak jestescie piekne, a ja brzydula musze sie odchudzac :-D buziak

morgaine a ciesz sie dziwczyno ciesz :-D ja tez bym sie cieszyla jakbym wiedziala ze schudlam ;-) ale tego nie wiem bo od porodu omijam wage z daleka ;-)

a ja glupia wage postawilam w lazience na widoku i codziennie sie katuje. i zadnych niespodzianek :-( no ale wpierdzielam az milo, slodkie glownie, chleb i ziemniaki. cud bylby, gdybym schudla od takiej diety.

ale serio mowiac, to owszem, widze w tylku cos i w ramionach tyz, no i faldka skory na bebzonie i wielkie cycki, ale wiecie co? czuje sie z tym i tak szczuplo :szok: wazac 66kg ;-) czuje sie dobrze i wierze, ze samo zejdzie ;-) kiedys :rofl:

asia
, wygladasz bosko! olac plusowe kg!!! a morgaine sie nie odchudza, jej same kg leca ;-) buziak, ciotka i zazdraszczam!

wiecie co coś w tym jest. ja tez sie dobrze czuje (chudne, ale jeszcze rozmiar wiecej jest, taka pulchniejsza jestem:-D ) no i co?;-p
w koncu wygladam jak kobieta!! :-D

ja w koncu mam troje dzieci i jedno dopiero miesiac temu uodzilam! jak ja mam wygladac?! jak kate moss po przyjeciu tony kokainy!?

ja w sumie tez rozmiar wiecej nosze, no czasem dwa, ale to zalezy od fasonu, jak cos jest mocno staliowane to wtedy moze wiecej musze w talii dolozyc, ale spodnie, gory wsio kupuje 38 :-) wczesniej 34 gora (no ale cyc jaki mam! bez porownania! piekny!!!) a spodnie 36 :-)

reklama
Ja już wchodze we wszystkie swoje ciuchy! Uff:) i mam 1kg mniej niż przed ciążą.

ja tak samo, mimo, ze mam jeszcze 3kg wiecej niz przed ciaza ;-) Ale waga systematycznie spada, a jem normalnie, bez diet, a wrecz przeciwnie, daje Malej probowac wszystko... ;-)

Do góry