reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
...wk..wiacie mnie, nie wchodze tu wiecej
u mnie nadal 10+ ;-) nienawidze was!
(wlasnie wrabawszy miche bitej smietany z biszkoptami i musem truskawkowym a co mam sobie zalowac, meza mam, trojke dzieci mam, ciuchy juz kupilam wieksze i W DUPIE MAM TE DODATKOWE KILOGRAMY doslownie )
u mnie nadal 10+ ;-) nienawidze was!
(wlasnie wrabawszy miche bitej smietany z biszkoptami i musem truskawkowym a co mam sobie zalowac, meza mam, trojke dzieci mam, ciuchy juz kupilam wieksze i W DUPIE MAM TE DODATKOWE KILOGRAMY doslownie )
A
asiunia876
Gość
aenye dlatego tu nie zagladam i sie nie wypowiadam ;-) na wage nie wchodze, w ciuchy jako tako - gorzej wygladam, w lustro nie patrze i w chusteczke płacze ;-)
A
asiunia876
Gość
morgaine a ciesz sie dziwczyno ciesz ja tez bym sie cieszyla jakbym wiedziala ze schudlam ;-) ale tego nie wiem bo od porodu omijam wage z daleka ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
a ja glupia wage postawilam w lazience na widoku i codziennie sie katuje. i zadnych niespodzianek :-( no ale wpierdzielam az milo, slodkie glownie, chleb i ziemniaki. cud bylby, gdybym schudla od takiej diety.
ale serio mowiac, to owszem, widze w tylku cos i w ramionach tyz, no i faldka skory na bebzonie i wielkie cycki, ale wiecie co? czuje sie z tym i tak szczuplo wazac 66kg ;-) czuje sie dobrze i wierze, ze samo zejdzie ;-) kiedys
asia, wygladasz bosko! olac plusowe kg!!! a morgaine sie nie odchudza, jej same kg leca ;-) buziak, ciotka i zazdraszczam!
ale serio mowiac, to owszem, widze w tylku cos i w ramionach tyz, no i faldka skory na bebzonie i wielkie cycki, ale wiecie co? czuje sie z tym i tak szczuplo wazac 66kg ;-) czuje sie dobrze i wierze, ze samo zejdzie ;-) kiedys
asia, wygladasz bosko! olac plusowe kg!!! a morgaine sie nie odchudza, jej same kg leca ;-) buziak, ciotka i zazdraszczam!
..aenye
Mama grudniowa'06
ja w koncu mam troje dzieci i jedno dopiero miesiac temu uodzilam! jak ja mam wygladac?! jak kate moss po przyjeciu tony kokainy!?
ja w sumie tez rozmiar wiecej nosze, no czasem dwa, ale to zalezy od fasonu, jak cos jest mocno staliowane to wtedy moze wiecej musze w talii dolozyc, ale spodnie, gory wsio kupuje 38 :-) wczesniej 34 gora (no ale cyc jaki mam! bez porownania! piekny!!!) a spodnie 36 :-)
ja w sumie tez rozmiar wiecej nosze, no czasem dwa, ale to zalezy od fasonu, jak cos jest mocno staliowane to wtedy moze wiecej musze w talii dolozyc, ale spodnie, gory wsio kupuje 38 :-) wczesniej 34 gora (no ale cyc jaki mam! bez porownania! piekny!!!) a spodnie 36 :-)
Justi83
Fanka BB :)
Ja już wchodze we wszystkie swoje ciuchy! Uff i mam 1kg mniej niż przed ciążą.
reklama
U
użytkownik 838
Gość
Ja już wchodze we wszystkie swoje ciuchy! Uff i mam 1kg mniej niż przed ciążą.
ja tak samo, mimo, ze mam jeszcze 3kg wiecej niz przed ciaza ;-) Ale waga systematycznie spada, a jem normalnie, bez diet, a wrecz przeciwnie, daje Malej probowac wszystko... ;-)
Podziel się: