reklama
ja tez sie ciesze bo poszedl kilogram w dół... jeszcze 6
a w swoje spodnie moze za miesiac sie zmieszcze jak utrzymam tendencje spadkowa...jednak slodycze lepsze niz warzywa hatorska;-)
aenye czy dalej idziemy łeb w łeb czy już całkiem schudłaś? bo biorąc pod uwagę Twoje harce po CH juz pewnie jestes krakerrrrsik
ale ja tez ise wybieram, mam znizki do kappahl;-) na jeden ciuch meski, jeden damski i jeden dzieciecy!! nie omieszkam skorzystać next week
a w swoje spodnie moze za miesiac sie zmieszcze jak utrzymam tendencje spadkowa...jednak slodycze lepsze niz warzywa hatorska;-)
aenye czy dalej idziemy łeb w łeb czy już całkiem schudłaś? bo biorąc pod uwagę Twoje harce po CH juz pewnie jestes krakerrrrsik
ale ja tez ise wybieram, mam znizki do kappahl;-) na jeden ciuch meski, jeden damski i jeden dzieciecy!! nie omieszkam skorzystać next week
ja tez sie ciesze bo poszedl kilogram w dół... jeszcze 6
postanowiłam tez sie dzisiaj zważyć i... u mnie też 1 kg mniej czyli jeszcze 6 kg
mary105
Fanka BB :)
Ja wczoraj ubrałam spodnie sprzed ciąży w koncu, ale brzuch jest i oponka też
czytałam trochę i chyba kupię sobie hula-hop podobno pomaga tylko muszę poszukać bo to podobno ma być taki cięższy ale na allegro na pewno się znajdzie:-)
tu możecie poczytać może ktoś tez spróbuje Hula hop efekty - ofeminin.pl
tu filmik YouTube - Klub Dove - Hula-Hop na piękne kobiece kształty
czytałam trochę i chyba kupię sobie hula-hop podobno pomaga tylko muszę poszukać bo to podobno ma być taki cięższy ale na allegro na pewno się znajdzie:-)
tu możecie poczytać może ktoś tez spróbuje Hula hop efekty - ofeminin.pl
tu filmik YouTube - Klub Dove - Hula-Hop na piękne kobiece kształty
hatorska
Fanka BB :)
Mitaginka-właśnie.... pisałaś, że nie masz się w co ubierać a Ty pewnie już wróciłaś do swojej wagi Szczęściaro....jak to u Ciebie wygląda
Mary - fajny pomysł z tym kółkiem, tylko czy by mi się chciało.............ale jak tu się pozbyć innaczej tej oponki
Morgaine - jak to jesz tony słodyczy?..........i leci Ci waga w dół BUUUUUUUUUU
Laski, a ta waga to Wam leci sama z siebie czy coś pomagacie?
Mary - fajny pomysł z tym kółkiem, tylko czy by mi się chciało.............ale jak tu się pozbyć innaczej tej oponki
Morgaine - jak to jesz tony słodyczy?..........i leci Ci waga w dół BUUUUUUUUUU
Laski, a ta waga to Wam leci sama z siebie czy coś pomagacie?
reklama
hatorska jem b. malo, tylko slodyczami zyje ostatni tydzien...dorobilam sie zatwardzenia:-( czas z tym skonczyc.... nie objadam sie, ale zjem cos smazonego itd, nie jestem na diecie, bo mala nie ma kolek.... karmie piersia i mam trojke dzieci heh po prostu nie mam czasu zrobic kanapki, podgrzac zupy, a czekolada pod reka, tak to wyglada
edit: a no i moj maz po ciazy ma niezla oponke wiec postanowil kupic cos do cwiczen, nie bede miala jak chodzic na jakis fitnesik
edit: a no i moj maz po ciazy ma niezla oponke wiec postanowil kupic cos do cwiczen, nie bede miala jak chodzic na jakis fitnesik
Podziel się: