reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
A wy się tym smarujecie jak karmicie czy tylko mamusie butelkowe? Bo ja z tymi kosmetykami to na razie uważam i się zastanawiam nad kupieniem czegoś na ten cellulit.

no ja karmie i uzywam, ale uzywam raz dziennie a w sumie jest napisane ze trzeba 2 razy wiec temu pewnie efektow nie widze:(

ja tak samo jak skorupka i morgaine,
no i biegać zaczęłam - po regularnych biegach zawsze celulit mi prawie znika tak że sie pomęcze ale efekty będą

ja też używam i widzę już efekty :) używam już ponad miesiąc, a ostatnio dokupiłam sobie żel pod prysznic peelingujący z tej serii, wtedy lepiej działa balsam :)

reklama
A ja schudlam niemal z calej ciazowej otylosci, zostalo mi do szczescia zrzucic jakies3 kg, ale... znowu przytylam... kolejne 3 :-D Wiec nadal 6 do zrzucenia...
Za duzo slodyczy, oj za duzo!!

Do góry