reklama
*emi*25
teraz podwójna mamusia
ja się wczoraj u mamy ważyłam i wylazło 50 kg, hmm,nie wiem ile mi ubyło bo nie mogę karty ciąży znaleźć...ale chyba coś ok 58,59 chyba ważyłam nie pamiętam,spodni to żadnych ...a nie wczoraj jedne w końcu mi się udało naciągnąć w pasie i zapiąć,bo sterczy i zwisa mnie ten brzuch fuj.
A
asiunia876
Gość
ktoraś z was (przepraszam nie pamietam :-( ) pisala ze tez przechodzi na diete Dukana moze zalozymy jakas grupe wsparcia, zebym taka sama w tym nie byla
A
asiunia876
Gość
tutaj masz wszystko o co kaman :ja bym przeszla aLE nie wiem o co kaman
Dieta proteinowa Dr Pierre'a Dukana
a tutaj masz kalkulator ktory wyliczy ci ile ma trwac u ciebie dany etap i ile mozesz schudnac :-)
Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight
A
asiunia876
Gość
ja pisałam,ale po karmieniu dopiero, ale wspierać już mogę, w temacie jestem dosyć obcykana:-)
to zapraszam tutaj -> plis zajzyj -> https://www.babyboom.pl/forum/dziec...367/odchudzanie-na-dukanie-51496/#post7128320
reklama
baby, strasznie sie ciesze, ze ci pomoglam :-) i ze ktos to potwierdza, znaczy, ze naprawde dziala i sobie nie wkrecilam jeny, ja tez musze to kupic, jeszcze nie kupilam, bo tez nie lubie tego efektu poparzenia i zamrozenia (kto by to lubil!). ale musze sie w koncu przemoc (po kilku dniach juz czlowiek obojetnieje, prawda, baby?)
a jak czesto i od kiedy uzywasz i ktory konkretnie? bo ja juz zapomnialam, ktory z tych 3d uzywalam. jakis bordowy.
a te mustele tez dobre :-) potwierdzam!
ja sie czuje duzo szczuplejsza, jak wciagne mocno brzuch to zle nie jest, ale waga stoi w miejscu :-( i koszmar nago, oczywiscie, ostatnio w sklepie spodnie mierzylam i byly mocno obcisle, ledwo sie zapielam. i ogladam sie, ogladam i nagle tak spojrzalam na siebie w tym bocznym lustrze i malo na zawal nie padlam, pierwsza mysl : MATKO, POTWOR!!!
nad spodniami wylal sie moj brzuch skomasowany, matko boska.... zalamka :-( na plazy w szlafroku w tym roku..
Ja kupiłam póki co to jasne do skóry wrażliwej i bardzo fajnie działa smaruję rano i wieczorem uda i pośladki, na brzuch tylko mustelę, i masz racje po kilku użyciach to az lubisz to uczucie bo wiesz, że działa
Podziel się: