reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

aenye- nie przesadzaj. Ja wczoraj mialam nie zapiete do konca spodnie- ostatni guzik odpiety hahahahaha
bedziemy w tym roku w kostiumie 1 czesciowym a pod spodem gorset. :-D

reklama
ja się wczoraj u mamy ważyłam i wylazło 50 kg, hmm,nie wiem ile mi ubyło bo nie mogę karty ciąży znaleźć...ale chyba coś ok 58,59 chyba ważyłam nie pamiętam,spodni to żadnych ...a nie wczoraj jedne w końcu mi się udało naciągnąć w pasie i zapiąć,bo sterczy i zwisa mnie ten brzuch fuj.

u mnie waga spadla juz do 60 i niestety nadal spada a ja chcialabym zeby juz tak zostalo..co prawda przed ciaza bylo 56 ale zle sie z tym czulam..
oponka jest nadal ale w spodnie jzu wchodze :-)

ktoraś z was (przepraszam nie pamietam :-( ) pisala ze tez przechodzi na diete Dukana :-D moze zalozymy jakas grupe wsparcia, zebym taka sama w tym nie byla :-D

Hura :) wreszcie -1kg bo już myślałam, że ja jakaś dziwna jestem ;) i zostanę z tą wagą na zawsze :)
Byłam dziś na basenie :) popływałam z 30 min bez przerwy.....ostatnio byłam pół roku temu.

reklama

baby,
strasznie sie ciesze, ze ci pomoglam :-) i ze ktos to potwierdza, znaczy, ze naprawde dziala i sobie nie wkrecilam :-D jeny, ja tez musze to kupic, jeszcze nie kupilam, bo tez nie lubie tego efektu poparzenia i zamrozenia (kto by to lubil!). ale musze sie w koncu przemoc (po kilku dniach juz czlowiek obojetnieje, prawda, baby?)
a jak czesto i od kiedy uzywasz i ktory konkretnie? bo ja juz zapomnialam, ktory z tych 3d uzywalam. jakis bordowy.

a te mustele tez dobre :-) potwierdzam!

ja sie czuje duzo szczuplejsza, jak wciagne mocno brzuch to zle nie jest, ale waga stoi w miejscu :-( i koszmar nago, oczywiscie, ostatnio w sklepie spodnie mierzylam i byly mocno obcisle, ledwo sie zapielam. i ogladam sie, ogladam i nagle tak spojrzalam na siebie w tym bocznym lustrze i malo na zawal nie padlam, pierwsza mysl : MATKO, POTWOR!!!
nad spodniami wylal sie moj brzuch skomasowany, matko boska.... zalamka :-( na plazy w szlafroku w tym roku..

Ja kupiłam póki co to jasne do skóry wrażliwej i bardzo fajnie działa :) smaruję rano i wieczorem uda i pośladki, na brzuch tylko mustelę, i masz racje po kilku użyciach to az lubisz to uczucie bo wiesz, że działa :)

Do góry