reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

baby a jakie super efekty? raz dziennie stosujesz i ujędrnia sie skóra czy to cudotwórcze jest i obwód ud się zmniejszył?:)

bo ja mam z musteli do brzucha, efektów nie widze:-(

reklama
celulitu na udach już prawie nie ma i chyba trochę się obwód zmniejszył, wizualnie i w spodniach widać ;) trochę luźnie wchodzą :)
mustelę mam ujędrniającą i na rozstępy i są bledsze, co do ujędrnienia to chyba tylko troszkę lepiej

Ja mam to ciężkie hula hp,a stare jak świat,serio-jak byłam w zerówce to dostałam z Niemiec... a potem to już tylko takie lekkie były.Pamiętam jak najpierw najadłam się miśków Haribo 9wtedy u nas były towarem deficytowym) a później pokręciłam hula hop i na efekt długo nie musiałam czekać-wszystko wylądowało w kibelku;-)

ćwiczę prawie codziennie,różnie,po 15-20 min.Najczęściej jak oglądam coś w TV,wtedy szybciej zleci.I koniecznie muszę przed lustrem:-D:-D

też bym po hula hopowała. Kiedyś pożyczyłam od mamy ten Extreme 3d i sobie tyłek tym poparzyłam. Chłodząca seria jest fajna na upały, zimą był kosmos dla mnie.

Morgaine hula hop też jest na uda. Stawiasz nogę zgiętą na palcach (najlepiej na jakimś małym podwyższeniu) i kręcisz koło na udzie.

Ostatnia edycja:

baby,
strasznie sie ciesze, ze ci pomoglam :-) i ze ktos to potwierdza, znaczy, ze naprawde dziala i sobie nie wkrecilam :-D jeny, ja tez musze to kupic, jeszcze nie kupilam, bo tez nie lubie tego efektu poparzenia i zamrozenia (kto by to lubil!). ale musze sie w koncu przemoc (po kilku dniach juz czlowiek obojetnieje, prawda, baby?)
a jak czesto i od kiedy uzywasz i ktory konkretnie? bo ja juz zapomnialam, ktory z tych 3d uzywalam. jakis bordowy.

a te mustele tez dobre :-) potwierdzam!

ja sie czuje duzo szczuplejsza, jak wciagne mocno brzuch to zle nie jest, ale waga stoi w miejscu :-( i koszmar nago, oczywiscie, ostatnio w sklepie spodnie mierzylam i byly mocno obcisle, ledwo sie zapielam. i ogladam sie, ogladam i nagle tak spojrzalam na siebie w tym bocznym lustrze i malo na zawal nie padlam, pierwsza mysl : MATKO, POTWOR!!!
nad spodniami wylal sie moj brzuch skomasowany, matko boska.... zalamka :-( na plazy w szlafroku w tym roku..

Ostatnia edycja:
reklama
aeyne rym ze szlafrokiem Ci się udał :-D
fajnie, że chociaż masz blisko plażę, ech...od nas nad Bałtyk to cholerka daalekoooo
no ale chociaż szlafroka nie potrzebuję :-D:-D

Do góry