anisad
Fanka BB :)
Mój gin ma w łazience wagę, ale nie wchodzę na nią, bo ona pokazuje więcej niz moja A jak się zawsze ważyłam na swojej to niech tak zostanie.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak jak ja... też mam 20na plusie - zawsze byłam raczej chudzinką a teraz poprostru nawet nie wiem kiedy i skąd tyle... moja mama podczas ciąż tyła ok 10-11kg a ja niby też nie objadam się jak szalona a tu lecą kg... lekarz mówi że widocznie bardziej zatrzymuje mi sie woda w organizmie bo puchnę też sporo.... niby ostatnio po lekach zeszła opuchlizna a teraz znów jak napompowana jestem...Ale Wam zazdroszczę. Ja nie wiem o co chodzi, ale kg mi lecą jakbym żarła całymi dniami, a wcale dużo nie jem.Jestem trochę podłamana. Dalej nie widzę aż tak tych kg, a już ich jest chyba ze 20 !!!!!! Może coś jest nie tak ? Ile brzuch może ważyć ?
a tak może z innej beczki teraz
wczoraj oglądałam w nocy na national geographic program o tyciu i osobach otyłych i w jakimś państwie w Afryce wręcz zmusza się dziewczynki do jedzenia i tycia, bo to duża kobieta jest oznaką dobrobytu i wysokiej pozycji w społeczeństwie. najbardziej rozbawiło mnie ich powiedzenie: "im więcej kobieta zajmuje miejsca na dywanie tym więcej miejsca zajmuje w sercu mężczyzny" . my się tu pocimy żeby te kg zrzucać a oni wręcz przeciwnie!
TO SIE NAZYWA POCIESZENIE!!!!! rozwalił mnie ten tekst!!!! i czym my sie tu przejmujemy kobiety????!!!!a tak może z innej beczki teraz
"im więcej kobieta zajmuje miejsca na dywanie tym więcej miejsca zajmuje w sercu mężczyzny" . my się tu pocimy żeby te kg zrzucać a oni wręcz przeciwnie!
Nawet nie wiesz, jak mnie pocieszyłaś klaudencja
A może u mnie to też wina tej wody w organizmie? Ja mam troszkę spuchnięte pod brodą, taka nalana twarz mi się zrobiła i kostki troszkę spuchnięte....