..aenye
Mama grudniowa'06
jak znajdziesz kabelek to sie odwdziecze, bez obaw ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak znajdziesz kabelek to sie odwdziecze, bez obaw ;-)
u mnie 71 ;-)
post ku pocieszeniu wszystkich, które przytyły już duuużo (chudziny, nie czytać!!)
a więc, odwiedziła mnie moja kuzynka, która waży duuuużo. chyba ponad 80 kg ale nie chce się przyznać. rozmawiałyśmy wczoraj o ciąży i kilogramach i ja zawsze myślałam że ona po ciążach tak przytyła (2 dzieci, wcześniej chudzinka)
okazało się że do porodu z pierwszym dzieckiem ważyła 62kg czyli b. mało.
po porodzie przytyła. zaszła drugi raz w ciążę (6 lat później) i przytyła w ciąży tylko 2kg!! już była okrąglutka więc super 2kg sobie przytyć!!
i znowu przytyła po urodzeniu i to tak że już od lat z tym walczy (do tego ma chorą tarczycę więc ciężko jej zrzucić nadwagę).
ale w każdym razie lasencje pocieszmy się że niektóre w ciąży dużo tyją a potem wracają bez problemu do formy, a niektóre w ciąży malutko, za to potem buła
to tak ku pocieszeniu....
i nie pisać mi tu że to nie reguła itd.!!!! bo to ku pocieszeniu post