dzieki, dzieki, dziewczyny
ja sobie w ramach poprawy nastroju te zdjecia ogladam, choc wstyd mi troszke, ze sie tak tu chwale ;-) ale, ale! juz tyle rzeczy o mnie wiecie, ze i to powinnyscie wiedziec ;-)
cucumber, dokladnie, wtedy - kiedy robiono mi te foty - oczywiscie tez marudzilam, ze jestem tlusta, ze mam brzuch zwisajacy po dzieciach (fakt faktem, jedna faldka skory mi sie taka dziwna zrobila nad pepkiem, mialam kiedys operacje na brzuchu i podciete miesnie, wiec tak dziwnie cos mi sie po drugim dziecku zaczelo ukladac, teraz bedzie jeszcze gorzej pewnie) ale co tam, JEDNA faldka!
mnie teraz przerazaja wlasne nogi, uda, zawsze, jak stanelam prosto, to mialam 'przerwe' miedzy nogami co najmniej 1cm, jak nie 2. a teraz ociera sie jedno o drugie, bleee. i OKROPNY, straszny cellulit, golym okiem, bez marszczenia skory go widze. brrr. i rece! matko! mam tak grube ramiona, jak nigdy w zyciu!!! nie wiem, z tym chyba sie nie da juz tak uporac...
a dodam, ze nigdy nie stosowalam zadnej diety, zadnych cwiczen niemalze (oprocz zakupow i biegania na spacery ;-) ). takze mam nadzieje, ze tym razem tez JAKOS pojdzie w dobrym kierunku, ale 1. jestem grubo starsza i skora juz nie ta ;-) (starosc nie radosc
) i 2. po 3 ciazach zaden organizm cudownie sie nie odrodzi, pozostana slady jak nic).