reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

antonina, bez jaj!!! my tu tworzymy koleczko wlasnej adoracji, nie martw sie i pokaz swoje piekne cialko!!! podbudujemy twoje ego :-) dawaj!!!

reklama
antonina, bez jaj!!! my tu tworzymy koleczko wlasnej adoracji, nie martw sie i pokaz swoje piekne cialko!!! podbudujemy twoje ego :-) dawaj!!!

kółeczko nie kółeczko - jeszcze do tego nie dojrzałam;-), zwłaszcza dziś, po moim wywodzie na wątku kwiecień2011:-D, jakaś psychoza mnie wzięła na noc normalnie...

aenye-dziweczyno!!!Laska nebeska:))
To mogłabyś widzieć moje zdjęcie jeszcze z tych wakacji-skóra i kości,nic ładnego,teraz mi wstyd,że tak wyglądałam...A to po 4 miesiącach aerobiku,bez żadnej diety...:zawstydzona/y:
Twoja figura-rewelka:))

asiunia-a co Ty chcesz od swojego ciała?Wszystko takie kształtne,że hej,serio!!!

a nie możecie mnie tak 'in advance' podnieść na duchu.
napiszcie mi że zgrabna byłam/jestem/będę co?;)

asiunia mówiąc serio zawsze chciałam mieć właśnie taką figurę.
może nam babeczkom podobają się laski w rozm.36 ale faceci uwielbiają kształty, nie otyłość tylko proporcjonalność tu i tam;)
mnie niestety brakuje w biuście.... ale super!!

aenye ładny strój;) :p wszystkie Ciebie nachwaliły to ja nie muszę co? i tak wiesz że lachon byłaś:p

aenye a ten Twój chłop to dziennikarzem jest? serio teraz pytam, bo w jakim celu chce do Egiptu? na wczasy?
no kurka żona i troje dzieci a on na wczasy do Egiptu? wszak tyle pięknych miejsc...może tam i nie jest niebezpiecznie w kurortach, ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo co świrowi odbije, a się lepiej wywczasować np. na Kubie:)

Asiunia, moim zdaniem piękna z Ciebie KOBIETA. Nie dziewczyna - kobieta. :) Pięknie wyglądasz. :)

A ja na ostatniej wizycie dowiedziałam się, że mam już 9,5 kg na plusie. ;) Także do 15 dobiję jak nic, bo apetyt mi nie maleje - wręcz przeciwnie. ;)

hehe, ja mysle, ze do 16 dojade (a moze to marzenia senne..)

mamusiaDorusia - az mi glupio, jesu ;-) PRZESTANCIE juz, nie kryguje sie. glupio mi.

Morgaine
, ty i ta twoja zlosliwosc... :p " aenye ładny strój;) :p wszystkie Ciebie nachwaliły to ja nie muszę co? i tak wiesz że lachon byłaś:p "

dzieki :-D
e, nie sadze, zeby cos sie tam dzialo. juz ruszyly normalne wycieczki. za 2 tyg powinno byc ok. nieeee wiem. oni sa chorzy na nurkowanie, tesc z malzem.

Ostatnia edycja:
Dziiewczyny figurki fajne :tak:
Już niebawem będziemy zarzucać swoimi mniejszymi bądź większymi krągłościami na spacerkach z maleństwami (aż mi się rymło:-D)
Ale ja już zaczynam tęsknić za brzucholkiem:-p

Dzieki dziewczyny :) czesciej bede odawac tu fotcy co by sobie samoocene podniesc :-D hahaha :-D

Morgaine moj maz (wierzyc lub nie) woli mnie po ciazy niz przed. Mowi ze jest za co chwycic :-) ale nie wiem czy on to mowi na pocieszenie czy rzeczywiscie...

Po co miałby ci ściemniać, na pewno mówi prawdę, jedni faceci wolą chudzielców a inni wolą krągłości, więc Twój pewnie takie ciałko woli :)

reklama
hehe, ja mysle, ze do 16 dojade (a moze to marzenia senne..)

mamusiaDorusia - az mi glupio, jesu ;-) PRZESTANCIE juz, nie kryguje sie. glupio mi.

Morgaine
, ty i ta twoja zlosliwosc... :p " aenye ładny strój;) :p wszystkie Ciebie nachwaliły to ja nie muszę co? i tak wiesz że lachon byłaś:p "

dzieki :-D
e, nie sadze, zeby cos sie tam dzialo. juz ruszyly normalne wycieczki. za 2 tyg powinno byc ok. nieeee wiem. oni sa chorzy na nurkowanie, tesc z malzem.
hahaha ciesze sie ze zrozumialas, 'ladny stroj' i 'bylas'
hehe jakos dziwne mam wrazenie ze zrozumialas moj humor, inaczej bym tak nie napisala, jeszcze bys sie obrazila;)
Dzieki dziewczyny :) czesciej bede odawac tu fotcy co by sobie samoocene podniesc :-D hahaha :-D

Morgaine moj maz (wierzyc lub nie) woli mnie po ciazy niz przed. Mowi ze jest za co chwycic :-) ale nie wiem czy on to mowi na pocieszenie czy rzeczywiscie...
heh jakbym byla facetem tez by mi sie wlasnie takie ksztalty podobaly;)

Do góry