..aenye
Mama grudniowa'06
antonina, bez jaj!!! my tu tworzymy koleczko wlasnej adoracji, nie martw sie i pokaz swoje piekne cialko!!! podbudujemy twoje ego :-) dawaj!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
antonina, bez jaj!!! my tu tworzymy koleczko wlasnej adoracji, nie martw sie i pokaz swoje piekne cialko!!! podbudujemy twoje ego :-) dawaj!!!
hahaha ciesze sie ze zrozumialas, 'ladny stroj' i 'bylas'hehe, ja mysle, ze do 16 dojade (a moze to marzenia senne..)
mamusiaDorusia - az mi glupio, jesu ;-) PRZESTANCIE juz, nie kryguje sie. glupio mi.
Morgaine, ty i ta twoja zlosliwosc... " aenye ładny strój wszystkie Ciebie nachwaliły to ja nie muszę co? i tak wiesz że lachon byłaś "
dzieki
e, nie sadze, zeby cos sie tam dzialo. juz ruszyly normalne wycieczki. za 2 tyg powinno byc ok. nieeee wiem. oni sa chorzy na nurkowanie, tesc z malzem.
heh jakbym byla facetem tez by mi sie wlasnie takie ksztalty podobalyDzieki dziewczyny czesciej bede odawac tu fotcy co by sobie samoocene podniesc hahaha
Morgaine moj maz (wierzyc lub nie) woli mnie po ciazy niz przed. Mowi ze jest za co chwycic :-) ale nie wiem czy on to mowi na pocieszenie czy rzeczywiscie...